Facebook Pixel Η ατάκα Βόβορα για Πεδουλάκη
| 2016-10-21 23:26:00

Η ατάκα Βόβορα για Πεδουλάκη

Η ατάκα Βόβορα για Πεδουλάκη

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Μόσχας.

Στη δουλειά του Αργύρη Πεδουλάκη στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος έφτασε κοντά στο να πάρει μια σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των Πρασίνων τόνισε πως η ομάδα δεν άλλαξε τρόπο προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Μόσχας αφού ακολούθησε τον ίδιο τρόπο που εφάρμοζε ο πρόσφατα αποχωρήσας προπονητής.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι μαχητές και πως η εμφάνιση στο ΣΕΦ δεν ήταν αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όμως η ομάδα έβγαλε αντίδραση αυτή τη φορά. Στο ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε μια εικόνα που δεν μας αξίζει. Αυτή είναι μια ομάδα μαχητών και νικητών και όλοι πιστεύουν ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Προετοιμαστήκαμε με τον τρόπο που προετοίμαζε την ομάδα ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αυτός έβαλε τη φιλοσοφία του στην ομάδα και δουλέψαμε δύο μήνες πάνω σε αυτήν».

Αναφορικά με το ματς στη Ρωσία, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Σε αυτό το ματς, αμυντικά, είχαμε προετοιμάσει πολλές αλλαγές για τους ψηλούς μας για να σταματήσουμε τις διεισδύσεις της ΤΣΣΚΑ. Πέρυσι η ΤΣΣΚΑ είχε κατά μέρο όρο σχεδόν 91 πόντους και στόχος μας ήταν να την κρατήσουμε κάτω από τους 80 πόντους. Για 35 λεπτά το κάναμε καλά. Τους κρατήσαμε από το να κάνουμε αυτό που ξέρουν καλύτερα. 

Στα τελευταία πέντε λεπτά χάσαμε κάποια λέι απ και μερικά άλλα σουτ. Αυτό ήταν το κλειδί που δεν μας έδωσε την ευκαιρία να νικήσουμε το ματς. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και τον κόουτς Ιτούδη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Ελπίζω να κάνουμε εξαιρετική δουλειά και στο επόμενο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags