Facebook Pixel Τι είπε ο Βόβορας για την παραμονή του στον ΠΑΟ;
| 2016-10-23 20:17:00

Τι είπε ο Βόβορας για την παραμονή του στον ΠΑΟ;

Τι είπε ο Βόβορας για την παραμονή του στον ΠΑΟ;

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την νίκη επί του Κόροιβου και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα στους Πράσινους με την έλευση του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε την νίκη του Παναθηναϊκού εναντίον του Κόροιβου και τόνισε ότι ακόμα δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ μετά την έλευση του Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Το πιο σημαντικό είναι ότι προσεγγίσαμε το ματς συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Είναι δύσκολο μετά από τόσο δύσκολο παιχνίδι στη Μόσχα και δύο μέρες μετά να βγάλεις τέτοια ενέργεια και γι’ αυτό αξίζουν μπράβο στα παιδιά. Θέλαμε επίσης να κάνουμε ροτέισον γιατί έρχεται δύσκολη εβδομάδα στην Euroleague με δύο παιχνίδια. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο ώστε όλοι οι παίκτες να είναι φρέσκοι κι έτοιμοι. Επρεπε να προστατεύσουμε τον Γκιστ. Μπορούσε να παίξει αν χρειαζόταν. Δείχνουν διάθεση τα παιδιά για να τρέξουν. Είχαμε 30 ασίστ, αλλά 21 λάθη, τα περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα είχε πολύ καλή εικόνα και αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε, μετά τη συντριβή στο ΣΕΦ και την αλλαγή προπονητή: «Μας ζητήθηκε από όλο το σταφ να βοηθήσουμε σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε με την προσέγγιση που είχαμε με τον κόουτς Πεδουλάκη να την ετοιμάσουμε καλύτερα. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα αν θα είμαστε εδώ στη συνέχεια. Είναι πολύ πρόωρα όλα αυτά. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες».

Για τους παίκτες και πόσο εύκολο ήταν να μείνει η ομάδα ενωμένη τις τελευταίες μέρες: «Τα παιδιά εκτός του ότι είναι που καλοί παίκτες, έχουν ισχυρή προσωπικότητα και μετά το χαστούκι στο ΣΕΦ υπήρχε αντίδραση. Η ομάδα αντέδρασε. Ξέραμε ότι έπρεπε να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Από το παιχνίδι κρατάμε την αντίδραση των παικτών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags