Facebook Pixel Μπάχαλο στη Ρόδο, κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ!
| 2011-01-12 22:45:00

Μπάχαλο στη Ρόδο, κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ!

Μπάχαλο στη Ρόδο, κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ!

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Κολοσσό θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στη Ρόδο με 71-66.

Η ένσταση οφείλεται στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου χρεώθηκαν κάποια διαδοχικά φάουλ σε παίκτες των ομάδων. Σε συγκεκριμένη στιγμή η γραμματεία χρέωσε φάουλ στον Γιαννακίδη του ΠΑΟΚ (ΝΟ. 13) και όχι στον Τσάμη του Κολοσσού (ΝΟ. 13) όπως είχαν δείξει οι διαιτητές. Και όμως έγινε και αυτό…

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν και πήραν την διαβεβαίωση ότι αυτό θα διορθωθεί στην συνέχεια. Μετά από λίγα λεπτά όμως και όταν χρεώθηκε φάουλ ο Αποστολίδης, ο Κολοσσός απέκτησε δικαίωμα βολών μια και ο ΠΑΟΚ έφθασε τα πέντε ομαδικά, λόγω και της προηγούμενης λανθασμένης απόφασης.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση και οι διαιτητές τόνισαν ότι ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει δίκιο για τον Γιαννακίδη, ομαδικά όμως είχε φθάσει τα πέντε φάουλ αφού ο Αποστολίδης είχε χρεωθεί με δύο.

Στο τέλος του αγώνα και για να υποστηρίξει την ένστασή του, ο ΠΑΟΚ ζήτησε το DVD του αγώνα, κάτι που έχει δικαίωμα να κάνει όπως αναγράφεται ρητά στον κανονισμό.

Και όμως εκείνη την στιγμή ένας παράγοντας της Ροδίτικης ομάδας ανέφερε ότι αυτό καταστράφηκε κατά την διάρκεια της αντιγραφής… Την ίδια ώρα, άλλος παράγοντας του Κολοσσού τόνισε ότι δεν υπάρχει DVD αφού ο υπεύθυνος της κάλυψης δεν πήγε καν στο γήπεδο!

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags