Facebook Pixel Αποκάλυψη Ραντούλιτσα για Πεδουλάκη και ΠΑΟ!
| 2016-10-25 11:00:00

Αποκάλυψη Ραντούλιτσα για Πεδουλάκη και ΠΑΟ!

Αποκάλυψη Ραντούλιτσα για Πεδουλάκη και ΠΑΟ!

Νέες δηλώσεις για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό έκανε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Διαβάστε τι είπε για τον Αργύρη Πεδουλάκη!

Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τους Πράσινους και σε δηλώσεις του στο EuroLeague Greece, ξεκαθάρισε ότι ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφού δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη.

"Τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θύμιζαν την αντιπαλότητα που υπήρχε ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα, είναι από τα κλασικά ντέρμπι της Ευρώπης. Στους τελικούς δεν έπαιξα αρκετά, αγωνίστηκα λίγο, αλλά αυτό ήταν απόφαση του προπονητή. Ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα, σκεφτόταν διαφορετικά και δεν με υπολόγιζε ιδιαίτερα. Δεν ήμουν στα σχέδια του. Με απογοήτευσε το γεγονός πως δεν έπαιξα, γιατί περίμενα όλη την χρονιά για αυτά τα ματς. Όμως, ότι έγινε-έγινε, είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου", είπε μεταξύ άλλων για το θέμα με τον κόουτς Πεδουλάκη και συνέχισε:

"Ναι, ναι, ξεκάθαρα, εγώ ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελα να αποχωρήσω. Είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Μου αρέσει η χώρα σας, είναι πανέμορφη, ήμουν χαρούμενος στην Ελλάδα και θεωρώ την Αθήνα σαν το δεύτερο μου σπίτι. Ήμουν ευτυχής που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού, μιας σπουδαίας και ιστορικής ομάδας, είχα καλή σχέση με όλους στο κλαμπ, αλλά εκείνοι στο τέλος δεν με ήθελαν, δεν με υπολόγιζαν και με άφησαν. Ήθελα να παραμείνω, τους το είχα πει, αλλά είχαν άλλα πλάνα.

Έτσι όμως είναι η ζωή. Στην ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις και τα θες. Από εκεί και πέρα η ζωή και η καριέρα μου συνεχίζονται και από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να με κρατήσει έψαξα αλλού ώστε να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags