Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Ραντούλιτσα για τον περσινό τελικό!
| 2016-10-26 17:54:00

Τρομερή ατάκα Ραντούλιτσα για τον περσινό τελικό!

Τρομερή ατάκα Ραντούλιτσα για τον περσινό τελικό!

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο πλέον, δεν έχει ξεχάσει τα περσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και την …σχέση που είχε με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Διαβάστε τι είπε!
 

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν έχει... ξεπεράσει ακόμη το γεγονός πως δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους τελικούς της Α1 την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και για αυτό μετά την επιστροφή του στο ΣΕΦ το βράδυς της Τρίτης, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, τόνισε πως γύρισε σε ένα γήπεδο, που δεν έπαιξε πέρυσι!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε με νόημα και στέλνοντας... καρφάρα στον Αργύρη Πεδουλάκη: «Επέστρεψα στο γήπεδο που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στους τελικούς πέρυσι, ναι! Εγώ, όμως, δεν έπαιξα στους τελικούς»!

Λίγο νωρίτερα, όταν ήταν πιο... ήρεμος είχε δηλώσει στο Euroleague Greece: «Στους τελικούς δεν έπαιξα αρκετά, αγωνίστηκα λίγο, αλλά αυτό ήταν απόφαση του προπονητή. Ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα, σκεφτόταν διαφορετικά και δεν με υπολόγιζε ιδιαίτερα. Δεν ήμουν στα σχέδιά του. Με απογοήτευσε το γεγονός πως δεν έπαιξα, γιατί περίμενα όλη την χρονιά γι' αυτά τα ματς. Όμως, ό,τι έγινε-έγινε, είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου».

Επανέλαβε δε και την τότε επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά την αντικατάσταση του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τον Αργύρη Πεδουλάκη και παρά το γεγονός πως ο τελευταίος τον άφησε... θεατή στον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ. «Ναι, ναι, ξεκάθαρα, εγώ ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελα να αποχωρήσω. Είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Μου αρέσει η χώρα σας, είναι πανέμορφη, ήμουν χαρούμενος στην Ελλάδα και θεωρώ την Αθήνα σαν το δεύτερο σπίτι μου. Ήμουν ευτυχής που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού, μιας σπουδαίας και ιστορικής ομάδας, είχα καλή σχέση με όλους στο κλαμπ, αλλά εκείνοι στο τέλος δεν με ήθελαν, δεν με υπολόγιζαν και με άφησαν. Ήθελα να παραμείνω, τους το είχα πει, αλλά είχαν άλλα πλάνα. Έτσι όμως είναι η ζωή. Στην ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις και τα θες. Από εκεί και πέρα, η ζωή και η καριέρα μου συνεχίζονται και, από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να με κρατήσει, έψαξα αλλού ώστε να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Η τύχη μου με έφερε στην Ιταλία και στο Μιλάνο, μία επίσης μεγάλη ομάδα, και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε αγωνιστεί 09:50΄΄ σημειώνοντας 4 πόντους στον 1ο τελικό στο ΣΕΦ (81-83), 11:46΄΄ με 3 πόντους στον 2ο τελικό στο ΟΑΚΑ (66-68), 1 λεπτό και 23΄΄ (άποντος) στον 3ο τελικό στο ΣΕΦ (77-72), ενώ, αν και είχε συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα, δεν πάτησε παρκέ στον αγώνα τίτλου για τον Ολυμπιακό, με το τρίποντο του Σπανούλη που έμεινε στην ιστορία, μέσα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (81-82 στη 2η παράταση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελεύθερος ο Καμπέθας – Έρχεται στον ΠΑΟ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags