Facebook Pixel "Εκνεύρισαν όλο το ΣΕΦ οι διαιτητές"!
| 2016-10-30 21:37:00

"Εκνεύρισαν όλο το ΣΕΦ οι διαιτητές"!

"Εκνεύρισαν όλο το ΣΕΦ οι διαιτητές"!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις για την νοοτροπία των παικτών του στο σημερινό ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, ωστόσο στάθηκε και στους διαιτητές που εκνεύρισαν το ΣΕΦ, όπως είπε.

«Κάναμε ουσιαστικά το χρέος μας, αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Αν δεν προετοιμαζόμαστε σωστά, θα έχουμε προβλήματα. Μίλησα στους παίκτες και είπα πως κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. Το είχα πει και τις άλλες χρονιές. Το λέω πιο έντονα φέτος. Αν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε μαραθώνιο. Φταίμε εμείς. Ζητάω από τους παίκτες να τα δίνουν όλα πάντα. Κατανοώ πως μπορεί να είναι άστοχοι, αλλά πνευματικά πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι. Το λέω πιο συχνά φέτος γιατί τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Θέλω να κοπούν όλα αυτά και όλοι να είναι έτοιμοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα έχει 15 παίκτες και πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή», είπε αρχικά.

Για τον αγώνα τόνισε ότι, «είναι μία καλή νίκη. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση. Δεχόμασταν πολύ εύκολους πόντους και αγχωθήκαμε και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η άμυνά μας. Δεχθήκαμε συνολικά 21 πόντους και έστω και δύσκολα νικήσαμε. Οταν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις, είναι λογικό όταν δυσκολεύει το παιχνίδι να είναι πιο δύσκολο για να βρεις ρυθμό. Το καλό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η άμυνα. Από την άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στους διαιτητές που κατάφεραν να εκνευρίσουν ένα ολόκληρο γήπεδο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags