Facebook Pixel «Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»
| 2011-06-25 21:09:00

«Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

«Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

Ανήσυχος για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την απόφαση των αδελφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πάντως ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά.
 

Ο «Ζοτς» έκανε δηλώσεις σε ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων στο πλαίσιο του σεμιναριού «Mastermind Clinic» που διεξάγει αυτές τις ημέρες η Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό του «τριφυλλιού», στο «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟ, αλλά και στην χρονιά που πέρασε.

«Με ανησυχεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Αναζητούν νέες λύσεις και δεν ξέρω τί θα γίνει, αν και ελπίζω όλα να τελειώσουν όλα καλά»,δήλωσε αρχικά και συνέχισε για τις μεταγραφές και τους παίκτες που θα έρθουν και αυτούς που θα φύγουν: «Θα δούμε τί θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, πώς θα χτίσουμε την ομάδα, αν και δέκα παίκτες έχουν ήδη συμβόλαιο. Δεν ξέρω ακριβώς ποιά είναι η κατάσταση κι ελπίζω τις επόμενες ημέρες να μπορέσω να μάθω κάτι νεώτερο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περσινή επιτυχημένη σεζόν του Παναθηναϊκού:«Θεωρώ ότι αυτή η τελευταία σεζόν ήταν μία από τις καλύτερές μου στον Παναθηναϊκό, ειδικά αν σκεφτούμε τα προβλήματα που είχαμε πριν το ξεκίνημα της χρονιάς, όταν τρεις παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πέκοβιτς και ο Χάισλιπ άφησαν την ομάδα. Έτσι, το μόνο που μου είχε μείνει ήταν να μιλήσω με τους παίκτες και να τους πω ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα και ότι με δουλειά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τίτλους και θα έπρεπε να το προσπαθήσουμε. Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags