Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Φελντέιν για big balls και Ολυμπιακό!
| 2016-11-11 15:44:00

Τρομερή ατάκα Φελντέιν για big balls και Ολυμπιακό!

Τρομερή ατάκα Φελντέιν για big balls και Ολυμπιακό!

Δηλώσεις με νόημα από τον Αμερικανό άσο του Παναθηναϊκού!

Διανύει τη δεύτερη του «θητεία» στον Παναθηναϊκό, αλλά από την πρώτη του χρονιά φρόντισε να κάνει... ταχύρρυθμα μαθήματα στην αγωνιστική αντιπαλότητα των «αιωνίων». Άλλωστε κάτι χρωστάει στον Ολυμπιακό, τον οποίο είδε πέρυσι πανηγυρίζει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ και φέτος να... σκορπάει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και να στρώνει το δρόμο για την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος έδωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μία αφοπλιστική και όλο νόημα απάντηση, όταν η κουβέντα έφτασε στο ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, για την Euroleague... «Olympiacos... Who;», αναρωτήθηκε ο Δομινικανός γκαρντ και όσο επιμείναμε για μία απάντηση, τόσο επέμεινε κι αυτός στην αρχική του τοποθέτηση... «Who;».

Ο Φελντέιν, όμως, δεν έμεινε στο ντέρμπι, αναφέρθηκε στη χθεσινή επιτυχία απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν... big balls και «άρπαξαν» τη νίκη, έπλεξε το εγκώμιο του Σίνγλετον (με τους 26π. έκανε career high), σχολίασε το αδύναμο σημείο των «πράσινων», που δεν είναι άλλο από τη διάρκεια σε άμυνα και επίθεση, ενώ μίλησε και για την άκρως επικίνδυνη και απαιτητική εβδομάδα που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ήταν μία νίκη για παίκτες με... big balls!», ήταν τα πρώτα λόγια του Φελντέιν από τα αποδυτήρια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφερόμενος στη νίκη επί της Μακάμπι για να συνεχίσει: «Αυτό φάνηκε στα τελευταία πέντε λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου και της παράτασης. Ήμασταν έξι παίκτες που βγάλαμε στο παρκέ κάτι υπερφυσικό. Με τον Κρις Σίνγκλετον ρίξαμε αρκετές τάπες και χάρη σ` αυτόν πήραμε την τέταρτη νίκη μας στην Euroleague».

Περισσότερες από μία φορά ο Παναθηναϊκός έδειχνε να... κολλάει στην επίθεση και στη χθεσινή νίκη επί της Μακάμπι, με αποκορύφωμα το τελευταίο πεντάλεπτο της κανονικής διάρκειας... «Μερικές φορές μπορεί να μοιάζουμε χαμένοι στην επίθεση αλλά μαθαίνουμε. Είναι αρχή της σεζόν, έχουμε καινούργιο προπονητή και πρέπει να μάθουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Θα πρέπει να έχουμε κολλημένο το πόδι στο... γκάζι σε άμυνα και επίθεση και να μην το βγάζουμε από εκεί για κανένα λόγο», σχολίασε στο ΑΠΕ ο Δομινικανός.

Ακολουθεί η λεγόμενη... διαβολοβδομάδα με διαδοχικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μαδρίτη (απέναντι στη Ρεάλ), ΟΑΚΑ (με Ολυμπιακό) και Θεσσαλονίκη (με Άρη) οι στάσεις των «πράσινων», με τον Τζέιμς Φελντέιν να επισημαίνει και να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Πριν τη Ρεάλ έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Μην το ξεχνάμε αυτό γιατί αν δεν δώσουμε σημασία θα το πληρώσουμε... Το παιχνίδι στη Μαδρίτη είναι δύσκολο. Έχει καυτή έδρα και λίγες ομάδες φεύγουν νικήτριες από εκεί. Ξέρουν πώς να μας αντιμετωπίσουν και έχουν σπουδαία ομάδα. Ωστόσο, εμείς θα πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη».

Ντέρμπι «αιωνίων», αυτή τη φορά για την Euroleague στο ΟΑΚΑ, και μόλις η κουβέντα πήγε στη «μάχη» με τον Ολυμπιακό ο Φελντέιν ήταν αφοπλιστικός... «... Ποιός Ολυμπιακός;», το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επαναλάβαμε σε περίπτωση που δεν κατάλαβε την ερώτηση, για να απαντήσει και πάλι με νόημα... «Με ποιόν; (σ.σ. γέλια)».

Πηγή: praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags