Facebook Pixel Τελειώνει Έλληνας τεχνικός!
| 2016-11-11 16:06:00

Τελειώνει Έλληνας τεχνικός!

Τελειώνει Έλληνας τεχνικός!

Θέμα ωρών είναι η απόλυση πασίγνωστου Έλληνα προπονητή, με τον αντικαταστάτη του να είναι μάλιστα προ των πυλών!

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν μπήκε με το... δεξί στις φετινές της υποχρεώσεις, μέτρησε 2-2 ρεκόρ στη VTB League και 1-3 στο Eurocup και το κλίμα ήταν βαρύ για τον Φώτη Κατσικάρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ρωσικής ομάδας είχε «κυκλώσει» ως... τελικούς τα ματς με Περμ και Βαλένθια.

Η ρωσική ομάδα μπόρεσε να επιβληθεί άνετα της Περμ, όμως έχασε από τους Ισπανούς στο Eurocup και όλα έδειχναν πως το γυαλί πλέον έχει ραγίσει, με το κλίμα εντός των αποδυτηρίων να είναι βαρύ.

Η Παρασκευή (11/11) ήταν η μέρα των αποφάσεων στο Κράσνονταρ. Όπως σας είχε ενημερώσει το sdna.gr από το βράδυ της Πέμπτης (10/11), τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία που συνέδεσε την Λοκομοτίβ με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Στο... μιξ βρέθηκε και το όνομα του Λούκα Μπάνκι, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Πλέον, όλα μοιάζουν να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Το «διαζύγιο» της «Λόκο» με τον Κατσικάρη αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με τον Ομπράντοβιτς να βρίσκει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά τις επιτυχημένες χρονιές του με την Άλμπα Βερολίνου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags