Facebook Pixel Το καμπανάκι του «Ζοτς»
Μπάσκετ
| 2011-06-27 01:00:00

Το καμπανάκι του «Ζοτς»

Το καμπανάκι του «Ζοτς»

O Θανάσης Ασπρούλιας αρθρογραφεί για τον σχεδιασμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το μήνυμα που έστειλε ο Ομπράντοβιτς από την Ισπανία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν όλα τα χρόνια τις επιλογές και τις τακτικές της διοίκησης, του Θανάση Γιαννακόπουλου κι όλων όσοι ασχολούνται ενεργά με τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο λήψης αποφάσεων. Αυτή είναι και η προδιάθεσή του κάθε χρόνο. Από την Ισπανία, όμως, όπου βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο «Ζοτς» έστειλε ένα μήνυμα που ακούστηκε πολύ δυνατά μέχρι την Αθήνα.

«Βιαστείτε, κάντε κάτι» προέτρεψε ουσιαστικά ο Σέρβος κόουτς τη διοίκηση, η οποία, ενώ έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη λήξη του πρωταθλήματος, δείχνει σημαντική αναβλητικότητα στο κλείσιμο των ανοιχτών υποθέσεων και κυρίως στου Αντώνη Φωτση.

Πριν από αρκετές ημέρες αναφέραμε από αυτή τη γωνία ότι η υπόθεση της πώλησης του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να πλήξει τους πρωταθλητές Ευρώπης. Επισημάναμε, δε, ότι είναι τουλάχιστον αντικρουόμενο να χαρακτηρίζεται ο Ομπράντοβιτς μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και να μαθαίνει τελευταίος τα (όποια) σχέδια πώλησης ή μεταβίβασης της ΚΑΕ.

Ο ίδιος δήλωσε στους Ισπανούς ότι δεν είχε γνώση του θέματος κι ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags