Facebook Pixel Τρεις προτάσεις για τον εξάστερο
| 2011-06-27 08:48:00

Τρεις προτάσεις για τον εξάστερο

Τρεις προτάσεις για τον εξάστερο

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει στα χέρια της τρεις προτάσεις από επιχειρηματίες που έχουν ενδιαφερθεί να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας και να εκφράσουν ταυτόχρονα την «επόμενη μέρα» της ομάδας!

Περισσότερα πράγματα δεν έχουν γίνει γνωστά και δεν είμαστε σε θέση -ακόμα τουλάχιστον- να μιλήσουμε με ονόματα! Οπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι από... μηδενικές ως απειροελάχιστες κι ανακοινώνονται κάποια πράγματα όταν η υπόθεση έχει προχωρήσει και τα πάντα είναι έτοιμα να υπογραφούν.

Εμείς δεν γνωρίζουμε το αν θα... προχωρήσει κάποια από τις τρεις προτάσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχουν και βέβαια ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις εξετάζουν προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια απ' αυτές διασφαλίζει στο 100% (ούτε καν στο 99,9%) την «επόμενη μέρα» του Παναθηναϊκού.

Οπως προαναφέραμε, οι πληροφορίες που έχουμε είναι ελάχιστες. Τα μόνα που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν τρεις προτάσεις, οι δύο εκ των οποίων έχουν γίνει από Ελληνες επιχειρηματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας είναι συμπατριώτης μας που ζει και δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδας. Η τρίτη πρόταση που έχει στα χέρια της η διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι από ξένο επιχειρηματία που εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά και θα πρέπει να περιμένουμε -από τη στιγμή που μελετώνται προτάσεις- να δούμε τι θα προκύψει μέσα στις επόμενες μέρες.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι απόλυτη προτεραιότητα από πλευράς οικογένειας Γιαννακόπουλου δίνεται στο να διασφαλιστεί στο 100% η ομαλή μετάβαση της διοίκησης της ομάδας σε... σίγουρα χέρια, που θα μπορούν να εγγυηθούν για την «επόμενη μέρα» της ομάδας.

Κάτι κινείται, λοιπόν, και αναμένονται οι εξελίξεις με ενδιαφέρον...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags