Facebook Pixel H αποθεωτική ατάκα Γιουλ για Καλάθη-Διαμαντίδη
Μπάσκετ
| 2016-11-15 20:00:00

H αποθεωτική ατάκα Γιουλ για Καλάθη-Διαμαντίδη

H αποθεωτική ατάκα Γιουλ για Καλάθη-Διαμαντίδη

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε τη σύγκριση μεταξύ του νυν αρχηγού του Παναθηναϊκού και του σπουδαίου "3D"...

Ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των Μαδριλένων, ο Σέρχιο Γιουλ προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

O29χρονος γκαρντ στάθηκε ιδιαιτέρως στην παρουσία του Νικ Καλάθη τονίζοντας ότι είναι παίκτης-κλειδί και με την απόδοσή του και κάνει λιγότερη αισθητή την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «θρύλο».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του ότι το Τριφύλλι έχει ενισχυθεί σημαντικά με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τους πρώην συμπαίκτες του, Γιάννη Μπουρούση και Κέι Σι Ρίβερς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και προσηλωμένοι για το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο θα είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος της Ευρωλίγκας, ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Περιμένουμε να γίνει ένας… πόλεμος, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Παίζουν καλή άμυνα, βάζοντας τα χέρια τους και κλέβοντας πολλές μπάλες. Επίσης, παίζουν στο όριο του φάουλ. Ο Τσάβι Πασκουάλ μας γνωρίζει καλά και σίγουρα θα ετοιμάσει κάτι καινούριο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να θα παίξουμε με μεγάλη ένταση», ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρχιο Γιουλ.

Για τον Νικ Καλάθη και την απόσυρση του Διαμαντίδη: «Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις έναν παίκτη του μεγέθους του Διαμαντίδη, έναν θρύλο του μπάσκετ, αλλά ο Καλάθης τα πηγαίνει πολύ καλά. Είναι ένας παίκτη-κλειδί, ο οποίος παίζει πολλά λεπτά και κάνει πολλά για την ομάδα, ενώ έχει κάνει την απουσία του Διαμαντίδη να φαίνεται λιγότερο».

Για την επιστροφή των Ρίβερς και Μπουρούση: «Είναι ωραίο που θα τους συναντήσω ξανά, αλλά στο γήπεδο δεν υπάρχουν… φίλοι. Σίγουρα, όμως, ο κόσμος θα τους καλωσορίσει θερμά γιατί είναι δύο παίκτες που μας βοήθησαν πολύ να κατακτήσουμε τίτλους και το αξίζουν αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags