Facebook Pixel Σοκ, βόμβα και αηδία… (ΦΩΤΟ)
| 2011-06-27 17:24:00

Σοκ, βόμβα και αηδία… (ΦΩΤΟ)

Σοκ, βόμβα και αηδία… (ΦΩΤΟ)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα ολυμπιακά Media η είδηση ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ομάδα του Πειραιά και το ελληνικό μπάσκετ.

Δείτε πως διαχειρίστηκαν αυτή τη βόμβα μεγατόνων τα «ερυθρόλευκα» sites…

Katimagiko.gr

ΣΟΚ! Φεύγουν οι Αγγελόπουλοι!

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξέδωσαν ανακοίνωση αποχώρησης από τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας αηδιασμένοι από όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ.

Redplanet.gr

Αηδιασμένοι από το"σύστημα"

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ Ολυμπιακός και το ελληνικό μπάσκετ έκαναν γνωστή οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Gavros.gr

ΣΟΚ!!! Αποχώρησαν οι Αγγελόπουλοι

Την αποχώρησή τους από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Rednews.gr

Φεύγουν οι Αγγελόπουλοι!

Βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ αλλά και του Ολυμπιακού. Με ανακοίνωσή τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την ομάδα: «Η ενασχόλησή μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα μας και το μπάσκετ, χωρίς να προσδοκούμε οποιοδήποτε επιχειρηματικό, επικοινωνιακό ή άλλο όφελος. Αποφασίσαμε το 2004 να ενισχύσουμε οικονομικά τον Ολυμπιακό χωρίς ανταλλάγματα και εξασφαλίσεις, αναλάβαμε το management το καλοκαίρι του 2006, ενώ αποκτήσαμε τις μετοχές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον Ιούλιο του 2009.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags