Facebook Pixel «Τώρα νίκη στο ΣΕΦ»
| 2011-01-13 02:14:00

«Τώρα νίκη στο ΣΕΦ»

«Τώρα νίκη στο ΣΕΦ»

Δεν είχε πολλά να πει ο Ίαν Βουγιούκας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, παρά το ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει για νίκη στο ΣΕΦ.

«Νομίζω ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι και τώρα πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ και να πάρουμε τη νίκη και τη διαφορά".

Για τη διακοπή του αγώνα: «δεν νομίζω ότι μας ευνόησε. Παρόλα αυτά έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Με τη σειρά του ο Μάικλ Μπατίστ, είπε: «Η κατάσταση δεν ήταν περίπλοκη. Δεν είχαμε ρυθμό σήμερα, δεν κάναμε αιφνιδιασμούς και δεν παίξαμε καλά στο μισό γήπεδο. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση όπου ο Διαμαντίδης δεν έκανε προπόνηση για 3-4 ημέρες, ο Ντρου ήταν έξω για 2 εβδομάδες κι εγώ έχω χάσει πολλές προπονήσεις. Αυτοί φυσικά δεν είναι οι λόγοι που χάσαμε, διότι η ομάδα βασίζεται στο τάιμινγκ και στο ρυθμό».


Πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να νικήσει στο ΣΕΦ για να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. «Δεν έχω αυτό στο μυαλό μου τώρα. Πάντως το έχουμε ξανακάνει κι έχουμε κατακτήσει πρωτάθλημα εκεί. Δεν λέω ότι σίγουρα θα γίνει και φέτος, αλλά είναι εφικτό. Θα δούμε όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα και όταν τους αντιμετωπίσουμε εκεί, θα τα πάμε καλύτερα από σήμερα».

Όσο για τον Ολυμπιακό; «Αν έκανε μεγάλο βήμα; Εξαρτάται… Θα φανεί στη συνέχεια. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτούς, αλλά με το πώς θα βελτιωθούμε εμείς».

Τέλος ο Κώστας Τσαρτσαρής κατέληξε: «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είμαστε πικραμένοι από την ήττα στην έδρα μας. Θα μπορούσαμε να πούμε δεκάδες δικαιολογίες, όπως τραυματισμούς-αρρώστιες κτλ, όμως εμείς δεν κατεβήκαμε εδώ απλά για να παίξουμε ένα παιχνίδι, αλλά για να κερδίσουμε. Δυστυχώς, κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά, το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags