Facebook Pixel Κρίμα και άδικο
| 2011-06-27 19:12:00

Κρίμα και άδικο

Κρίμα και άδικο

O Hρακλής Αντύπας αναλύει τη βόμβα που έριξαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με την ανακοίνωση αποχώρησης από τον μπασκετικό Ολυμπιακό!

Μπορεί το θέμα των ημερών να είναι το σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά με αυτό θα έχουμε καιρό να ασχοληθούμε. Άλλωστε, μη νομίζετε ότι θα βγει άκρη σε λίγες μέρες. Έχει ακόμα ουκ ολίγα επεισόδια και έχει να παρελάσει κόσμος και κοσμάκης για καταθέσεις.


Άλλωστε, όπως τονίσαμε και στο προηγούμενο blog μιλάμε για το τελευταίο εξάμηνο. Έχει ακόμα δυόμισι χρόνια ψωμί η ιστορία και φυσικά ο υπογράφων δεν αλλάζει γραμμή πλεύσης. Όσο ένοχοι και αν φαίνονται κάποιοι, άλλο τόσο αθώοι είναι. Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη, ουδείς είναι σε θέση να κρίνει…


Η είδηση της ημέρας (της χρονιάς πρέπει να λέμε) είναι η δήλωση-αποχώρηση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δύο αδέρφια, που για την αγάπη τους για την ομάδα και το συγκεκριμένο άθλημα, δεν δίστασαν να κάνουν ζάμπλουτους ουκ ολίγους παίκτες.

Μοίρασαν λεφτά και προσπαθούσαν κάθε χρόνο να ενισχύουν την ομάδα. Να την κάνουν πιο δυνατή. Έβγαλαν τον Ολυμπιακό από τα χρόνια της ανυποληψίας και τον έκαναν και πάλι ανταγωνιστικό, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags