Facebook Pixel Σαν πρωταθλητές! (ΦΩΤΟ+BINTEO)
| 2011-01-13 02:26:00

Σαν πρωταθλητές! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Σαν πρωταθλητές! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Απίστευτη υποδοχή από 1000 και παραπάνω φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Στον... αέρα οι Αγγελλόπουλοι, συνθήματα για Σπανούλη, λαϊκός ήρωας ο Ίβκοβιτς.

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια υποδοχή στο ΣΕΦ. Πάνω από 1000 άτομα περίμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού στο Φάληρο και αποθεώθηκαν όσο ποτέ άλλοτε, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ντούντα ήταν κάτι σαν λαϊκός ήρωας και ο κόσμος εκδήλωσε την λατρεία του, όμως το αποκορύφωμα ήταν όταν εμφανίστηκε ο Σπανούλης: "Βασίλη, Βασίλη γ.. το τριφύλλι», του φώναζαν και για πρώτη φορά από την ημέρα που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού.

Είναι πλέον και επίσημα ο αγαπημένος της εξέδρας στη νέα του ομάδα. Οταν ήταν στον Παναθηναϊκό, δεν είχε γίνει ποτέ σύνθημα!

Την αποστολή περίμεναν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι επίσης γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας. «Είναι τρελός ο πρόεδρος » φώναζαν εκστασιασμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να χαμογελάει τρισευτυχισμένος, ενώ και ο αδελφός του Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στους … επτά ουρανούς.

Πηγή βίντεο: redplanet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags