Facebook Pixel Η λύση για τους Αγγελόπουλους
| 2011-06-28 00:55:00

Η λύση για τους Αγγελόπουλους

Η λύση για τους Αγγελόπουλους

Όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν μείνει άγαλμα από την ξαφνική αποχώρηση των Αγγελόπουλων. Κι αυτό είναι λογικό. Όπως, βέβαια, πρόβλημα δημιουργείται και γενικότερα για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Εμείς, όμως, βάλαμε τα πράγματα κάτω και σκεφτήκαμε κάτι άλλο, που θα μπορούσε να δώσει μια λύση στο αδιέξοδο που φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή. Κι έτσι οι Αγγελόπουλοι να παραμείνουν στον αθλητισμό, που έχει ανάγκη από τέτοια χοντρά πορτοφόλια.

Η επιθυμία των Αγγελόπουλων μοιάζει ότι παίρνει τελεσίδικο χαρακτήρα από την ανακοίνωση. Και στο τέλος λένε ότι «αποχωρούμε κι από τον Ολυμπιακό κι από το ελληνικό μπάσκετ». Μήπως, όμως, θα έπρεπε να σκεφτούν κάτι άλλο; Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα στον Ερασιτέχνη είναι τεράστιο. Τα οικονομικά προβλήματα ταλαιπωρούν όλα σχεδόν τα τμήματα. Οι Αγγελόπουλοι θα μπορούσαν να δώσουν μια μεγάλη ανάσα στην ψυχή των ερυθρόλευκων που είναι ο Ερασιτέχνης. Η ιστορική καρδιά όλου του σωματείου.

Είναι δεδομένο ότι οι Αγγελόπουλοι θεωρούνται καλά παιδιά. Δώσανε τα χρήματά τους, προσπάθησαν να κάνουν κάτι στο μπάσκετ, κινήθηκαν έντιμα στον χώρο, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφεραν. Και δηλώνουν αηδιασμένοι.

 

Στον Ερασιτέχνη δεν είναι έτσι τα πράγματα. Με πολύ λιγότερα χρήματα θα θεωρούνται ευεργέτες. Κι από κούπες; Θα χορτάσουν αφού ο Ολυμπιακός είναι ήδη δυνατός σε τόσα τμήματα και σε εγχώριο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, παρά την οικονομική δυσχέρεια.

Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν οι Αγγελόπουλοι είχαν βοηθήσει στο βόλεϊ (περίπτωση Μίλκοβιτς κ.α.). Θα κερδίσουν, λοιπόν, σίγουρα υψηλότερη θέση στους ερυθρόλευκους οπαδούς οι Αγγελόπουλοι με μια τέτοια κίνηση. Θα παραμείνουν στις επάλξεις, δεν θα χαλάνε τα λεφτά τους σε τεράστια συμβόλαια, θα παίρνουν τίτλους και θα λυθούν ταυτόχρονα όλα τα προβλήματα του ταλαιπωρημένου Ερασιτέχνη. Δεν θα είναι μια λύση αυτό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags