Facebook Pixel Θα μας... τρελάνει ο Ζντοβτς!
| 2016-11-26 22:50:00

Θα μας... τρελάνει ο Ζντοβτς!

Θα μας... τρελάνει ο Ζντοβτς!

Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στην ΑΕΚ, όμως ο προπονητής δήλωσε πως θα μπορούσαν να είχαν νικήσει στο ΣΕΦ!

Ο Γιούρε Ζντοβτς θεωρεί πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει τη νίκη στο ΣΕΦ αν το είχε πιστέψει και παρουσίαζε καλύτερο πρόσωπο.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν το φαβορί για αυτό το ματς και μετά την ήττα από τη Μακάμπι περιμέναμε πως θα παίζουν δυνατά, αλλά και ότι θα έχουν ένα είδος πίεσης. Αυτά τα ματς σου δείχνουν τις αδυναμίες σου, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα τοπ επιπέδου. Πιστεύω όμως πως αν το πιστεύαμε περισσότερο και παίζαμε πιο δυνατά, θα μπορούσαμε ακόμη και να είχαμε κερδίσει. Όμως δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε, παίξαμε άσχημα και παρ’ όλα αυτά ήμασταν το μεγαλύτερο διάστημα 6-7 πόντους πίσω. Είχαμε μιλήσει με τους παίκτες, αλλά είναι εύκολο να λες λόγια και άλλο είναι η πραγματικότητα. Είχαμε πολλούς παίκτες που σκέφτονται μόνο την επίθεση κι όχι την άμυνα. Μέχρι τώρα τα πάμε αρκετά καλά αλλά πρέπει να πιστέψουμε, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία», ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ερωτηθείς ποιο στοιχείο λείπει από την ΑΕΚ για να είναι πιο ανταγωνιστική εκτός έδρας, απάντησε: «Δεν είναι εύκολο να το πεις αυτό. Δεν είμαστε πολύ έξυπνη ομάδα, παίζουμε βιαστικά και απέναντι σε τέτοιες ομάδες τιμωρείσαι για κάθε λάθος σου. Έχουμε πρόβλημα και στο ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός σήμερα είχε 15 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό σε σκοτώνει. Επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας ή έστω να τις κρύψουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags