Facebook Pixel Τρελή καραμπόλα! Φεύγει από τον πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας και πάει στην Εθνική για αντι-Κατσικάρης!
| 2016-11-28 09:30:00

Τρελή καραμπόλα! Φεύγει από τον πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας και πάει στην Εθνική για αντι-Κατσικάρης!

Τρελή καραμπόλα! Φεύγει από τον πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας και πάει στην Εθνική για αντι-Κατσικάρης!

Το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία για τον νέο τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας!

O Άρης δεν έχει καταφέρει να κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, αν και μπορεί να πει κανείς ότι έχει αρκετά ελαφρυντικά αφού έχει αντιμετωπίσει τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Όσο για την Ευρώπη, οι Κίτρινοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου τους και δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουνε καθώς τα παιχνίδια που απομένουν είναι πολλά και οι εκπλήξεις καιροφυλακτούν.

Πάντως, τα πράγματα στην ομάδα μόνο... ήσυχα δεν μπορούν να χαρακτηριστικούν, αφού προέκυψαν πάλι σενάρια που εμπλέκουν τον τεχνικό, Δημήτρη Πρίφτη, με την Εθνική ομάδα!

Ήδη κυκλοφορούν... ψίθυροι στην Θεσσαλονίκη που κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση και πως ο Έλληνας κόουτς θα είναι ο διάδοχος του Φώτη Κατσικάρη στην επίσημη αγαπημένη.

Μάλιστα, πολλοί δίνουν συνέχεια στο συγκεκριμένο σενάριο, υποστηρίζοντας ότι ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα τελειώσει καν την χρονιά στον πάγκο του Άρη και πως την θέση του θα πάρει ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος ήταν και παλιότερα στο τιμόνι της ομάδας.

Μένει να δούμε αν το εν λόγω σενάριο γίνει πραγματικότητα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags