Facebook Pixel Έρχονται αλλαγές στον Άρη...
| 2016-11-30 12:19:00

Έρχονται αλλαγές στον Άρη...

Έρχονται αλλαγές στον Άρη...

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Μονακό , τόνισε πως θα συζητήσει με την διοίκηση το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ.

Για δεύτερη φορά φέτος, ο κόουτς του ΑΡΗ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου αυτή να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της.

Μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Έλληνας κόουτς είχε εκφράσει την επιθυμία να γίνουν ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση, δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και η ομάδα απέκτησε υπό μορφή δανεισμού τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Εχθές, ο προπονητής του ΑΡΗ σημείωσε πως θα συζητήσει εκ νέου με την διοίκηση το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νέες αλλαγές.

Οι ήττες και η αγωνιστική αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή της σεζόν, προκαλούν προβληματισμό και στον ΑΡΗ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η ομάδα να διαγράψει καλύτερη πορεία στην συνέχεια.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags