Facebook Pixel Ποια τρίποντα; Ο Σφαιρόπουλος... καθάρισε στην Πόλη - Τι έκανε και γιατί στέλνει 4αδα τον Ολυμπιακό
| 2016-12-02 23:18:00

Ποια τρίποντα; Ο Σφαιρόπουλος... καθάρισε στην Πόλη - Τι έκανε και γιατί στέλνει 4αδα τον Ολυμπιακό

Ποια τρίποντα; Ο Σφαιρόπουλος... καθάρισε στην Πόλη - Τι έκανε και γιατί στέλνει 4αδα τον Ολυμπιακό

Τεράστια το διπλό για τους Πειραιώτες με την Νταρουσάφακα και καθοριστικό για το μέλλον τους στην Ευρωλίγκα. Διαβάστε γιατί… κλειδώνουν πλέον θέση πολύ ψηλά.

Ο Ολυμπιακός πάτησε γερά στα πόδια του με τη νίκη, που πέτυχε επί της Νταρουσάφακα, καθώς προερχόταν από την ήττα στο ΣΕΦ επί της Μακάμπι και είχε “παγώσει” τον κόσμο του. Πλέον, όμως, το σκηνικό αλλάζει!

Με μία επαγγελματική εμφάνιση επικράτησε της πιο πλούσιας από αυτόν τουρκικής ομάδας και παρέμεινε για τα καλά ζωντανός, όχι μόνο για τη πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά και για την πρόκριση με πλεονέκτημα έδρας.

Μάλιστα μπορεί να κάνει το “5 στα 5”, αφού ακολουθούν τέσσερα ματς, που είναι του χεριού του (Ούνιξ εντός, Ζαλγκίρις εκτός, Ερυθρός Αστέρας εντός, Μπάμπεργκ εκτός), ενώ μετά έχει τη Φενέρ στο ΣΕΦ!

Επίσης, σε αυτό που πρέπει και αξίζει να σταθούμε, είναι στο γεγονός πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ικανοποιημένοι και για τη παρουσία του Ερικ Γκριν. Ενός παίκτη, με τον οποίο υπήρχε πρόβλημα, μετά το ματς με την Γαλατά. Αλώστε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον είχε βγάλει εκτός ομάδας για 48 ώρες και όπως φαίνεται πλέον, δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό με αυτή την κίνησή του.

Πλέον, τα πράγματα είναι και πάλι καλά και με τα σουτ, που έβαλε ο Γκριν στην Πόλη, κάνει απόσβεση σιγά σιγά του τεράστιου συμβολαίου, που έχει στον Ολυμπιακό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags