Facebook Pixel Τι έκανε στα Τρίκαλα ο Γιανγκ και τους τρέλανε!
| 2016-12-05 20:10:00

Τι έκανε στα Τρίκαλα ο Γιανγκ και τους τρέλανε!

Τι έκανε στα Τρίκαλα ο Γιανγκ και τους τρέλανε!

Οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν εύκολη νίκη στη Θεσσαλία και ο Αμερικανός έγινε πρωταγωνιστής. Διαβάστε γιατί…

Η μουρμούρα για τον Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζεται καθώς ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό παρά το γεγονός ότι έχει πλέον αποθεραπευτεί πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναρωτιούνται μέχρι πότε θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, ενώ πολλοί ζητούν την αντικατάστασή του με μεταγραφή. Πάντως, αν κρίνουμε από τα δείγματα γραφής του Αμερικανού στο σημερινό ματς με τα Τρίκαλα, ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμα.

Και αυτό γιατί ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που σέντερ των Πειραιωτών θύμισε… τον κανονικό Γιανγκ, κάτι που φαίνεται από τη στατιστική του. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος έπαιξε για 13:17 και ήταν απόλυτα ουσιαστικό καθώς μέτρησε 4/4 δίποντα και 1/1 βολή. Παράλληλα, ο Αμερικανός βοήθησε και σε άλλους τομείς, καθώς είχε 4 ριμπάουντ (3 αμυντικά, ένα επιθετικό), μια ασίστ και ένα κόψιμο. Χαρακτηριστικό τού πόσο βοήθησε ο Γιανγκ τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι συγκέντρωσε 17 βαθμούς στη συνολική αξιολόγηση, μένοντας πίσω μόνο από τον MVP της συνάντησης, Γιάννη Αθηναίου, που είχε 28!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags