Facebook Pixel Ζαλίστηκε, εξαφανίστηκε αλλά… νίκησε! ΄
| 2011-01-13 10:49:00

Ζαλίστηκε, εξαφανίστηκε αλλά… νίκησε! ΄

Ζαλίστηκε, εξαφανίστηκε αλλά… νίκησε! ΄

Μπορεί ο Σπανούλης να επηρεάστηκε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου, αλλά έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ. Να πως ο V-Span πέρασε τη «βραδιά» στο πρώην σπίτι του…

O sportdog βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την αγωνιστική απόδοση του Βασίλη Σπανούλη στην επιστροφή του ως «εχθρός» του Παναθηναϊκού.

Ζαλισμένος

Με την έναρξη του παιχνιδιού μισή ντουζίνα λέιζερ στόχευαν στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη. Τη δουλειά τους την έκαναν καλά, καθώς ο διεθνής πλέι μέικερ κατάφερε να ξεκινήσει… ζαλισμένος τον αγώνα. Μέχρι το 1’30’’ είχε προλάβει να κάνει δύο άσχημα ντράιβ με την μπάλα να πηγαίνει απευθείας δώρο στον αντίπαλο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σπανούλη να έχει προσωπικό του αντίπαλο τον καλό του φίλο, Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν και οι δύο σε κακή βραδιά, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει ότι ξεχώρισε κάποιος έναντι του άλλου.

Ο Σπανούλης δεν άργησε να επιχειρήσει την τρίτη του προσπάθεια για καλάθι. Στο 2’40’’ βρέθηκε στο τρίποντο απέναντι στον Μπατίστ. Εκεί ή θα ευστοχούσε ή θα έμενε άποντος σε όλο το παιχνίδι. Βρήκε τη συγκέντρωση, όμως, και σκόραρε πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το πρώτο καλάθι της ομάδας του.

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται ούτε και όταν ένα ολόκληρο γήπεδο είναι στο πόδι για σένα, αλλά για κακό σκοπό. Έτσι, όταν στο 5’15’’ έκανε ένα φάουλ στον Διαμαντίδη και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή συνειδητοποίησε ότι έκανε την λάθος κίνησε και σώπασε.

Εξαφανισμένος

Στην πρώτη περίοδο, λοιπόν, πέτυχε τρεις πόντους και τίποτα άλλο. Στη δεύτερη πρόσθεσε έναν ακόμα από ελεύθερη βολή έχοντας στο ενεργητικό αρκετές απογοητευτικές προσπάθειες. Μία απ’ αυτές, το αγαπημένο του τζαμπ σουτ, βρήκε μόνο ταμπλό…

Άφαντος και στην τρίτη περίοδο το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει το τρίτο φάουλ του Σάτο στο 33’15’’. Στην τέταρτη περίοδο αποφάσισε ότι πρέπει να βάλει κι αυτός ένα μικρό λιθαράκι στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του, όταν στο 1’40’’ πριν τη λήξη του αγώνα έβγαλε μια μαγική ασίστ στον Νεστέροβιτς και έγινε το 58-62.

Νικητής

Με το τέλος του αγώνα ίσα που πρόλαβε να κάνει μια αγκαλιά τον Διαμαντίδη και έτρεξε γρήγορα στα αποδυτήρια για... ευνόητους λόγους. Μπορεί να έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στην καριέρα του, σαφώς επηρεασμένος από το εις βάρος του κλίμα, αλλά σημασία έχει ότι έφυγε νικητής!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags