Facebook Pixel Φοβερή δήλωση Μπουρούση για τη μεταγραφή Τζεντίλε!
| 2016-12-15 20:00:00

Φοβερή δήλωση Μπουρούση για τη μεταγραφή Τζεντίλε!

Φοβερή δήλωση Μπουρούση για τη μεταγραφή Τζεντίλε!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για την άφιξη του πρώην συμπαίκτη του (στην Αρμάνι Μιλάνο) στο Τριφύλλι και η απάντηση τους ξάφνιασε όλους τους δημοσιογράφους.

Μπορεί να έχει γίνει χαμός τις τελευταίες ημέρες για το… μπαμ των Πρασίνων με τον Τζεντίλε, ωστόσο ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως δεν είχε ιδέα!

Αναλυτικά τι είπε ο Μπουρούσης:

Για την Φενερμπαχτσέ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει τα λάθη που έχουν γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια και τα νεκρά διαστήματα ώστε να καταφέρουμε μέσα από το πλάνο που έχουμε δουλέψει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Για την δύναμη της Φενέρ και αν η ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι φαβορί: «Δεν παίζουμε κάποιον τελικό, οπότε δεν υπάρχει φαβορί. Παίζουμε στο γήπεδο μας, είναι ένα κανονικό παιχνίδι και δεν κοιτάω τα φαβορί. Τα φαβορί πλέον στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν. Μία ομάδα μπορεί να κερδίσει εκτός, να χάσει εντός. Δουλεύουμε σκληρά από τη Δευτέρα και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Παρασκευής που είναι ο μοναχικός στόχος η νίκη».

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε: «Τώρα το ακούω πρώτη φορά, ευτυχώς δεν διαβάζω τα media. Αν είναι να έρθει, μακάρι να έρθει το παιδί να μας βοηθήσει και αυτό θα το κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags