Facebook Pixel Με το… ενάμισι πόδι στην Μπάρτσα ο Φώτσης!
| 2011-06-30 01:17:00

Με το… ενάμισι πόδι στην Μπάρτσα ο Φώτσης!

Με το… ενάμισι πόδι στην Μπάρτσα ο Φώτσης!

Όπως αποκαλύπτει το leoforos.gr, ο Αντώνης Φώτσης θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Μπαρτσελόνα. Ο «Μπάτμαν» έχει δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση από τους Καταλανούς, ενώ ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση για να τον κρατήσει, παρά την επιθυμία του παίκτη.

Η απόφαση είναι οριστική και μόνο ένα θαύμα μπορεί να την ανατρέψει... Ο Αντώνης Φώτσης, ο αγαπημένος Batmanτων οπαδών του Παναθηναϊκού θα είναι την επόμενη σεζόν κάτοικος Βαρκελώνης..

Η είδηση έρχεται να πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και μάλιστα λίγες ώρες πριν τη φημολογούμενη κρίσιμη συνάντηση (που πρόκειται να γίνει σήμερα) του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπου θα συζητηθεί το μέλλον του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αυτή που όλοι απεύχονταν αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, φαίνεται όμως ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τέτοια που δεν επέτρεπε κινήσεις μέχρι τώρα.

Το γεγονός είναι ότι μέσα στην αβεβαιότητα του ελληνικού μπάσκετ, τη δεδηλωμένη πρόθεση του Παύλου Γιαννακόπουλου να απομακρυνθεί από την ΚΑΕ, το ασταθές έδαφος πάνω στο οποίο βαδίζουν όλοι στην Ελλάδα και στο μπάσκετ, ο Αντώνης Φώτσης (δικαίως ίσως) δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο συμβόλαιό του Αυτό που προηγήθηκε ήταν διαδοχικές οχλήσεις του παίκτη (μέσω του εκπροσώπου του φυσικά) στην ΚΑΕ, οι άνθρωποι της οποίας δεν μπορούσαν να απαντήσουν κάτι συγκεκριμένο, ζητώντας διαρκώς παράταση χρόνου, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν χρονικό έδαφος μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Η Μπαρτσελόνα είχε χτυπήσει την πόρτα του Φώτση σχετικά νωρίς και του έδινε περιθώριο χρόνου για να αποφασίσει, καθώς ο Φώτσης είχε καταστήσει σαφές ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό. Οσο οι ημέρες περνούσαν όμως, οι Καταλανοί γίνονταν ολοένα και πιο πιεστικοί. Εξάλλου, θα έχετε προσέξει ότι ήδη έχουν κάνει κινήσεις, έχουν οριστικοποιήσει στόχους και θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσουν το ρόστερ.

Το διάστημα της αναμονής όμως, έγινε πολύ μεγάλο για τον Φώτση, που έβλεπε τον Παναθηναϊκός να αδρανεί και τον κίνδυνο της απώλειας μίας εξαιρετικής πρότασης να πλησιάζει, καθώς και η Μπαρτσελόνα δε μπορούσε να περιμένει πολύ.

Ετσι μετά την τελευταία παράταση που ζήτησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι Καταλανοί έκαναν τη ρελάνς, έκαναν μία εξαιρετική πρόταση στον Φώτση και η απόφαση ελήφθη.

Αν υπάρχουν περιθώρια να αλλάξει το σκηνικό, ουδείς μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Υπογραφές λογικά δεν υπάρχουν ακόμα, έτσι αν μετά την σημερινή συνάντηση του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Ζοτς γίνουν ταχείες και πειστικές κινήσεις, τότε, ενδέχεται να αλλάξει κάτι. Είνα όμως εξαιρετικά δύσκολο πια... Εως αδύνατον...

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags