Facebook Pixel Τρομερή δήλωση Τσαϊρέλη: "Για γέλια αυτό που γίνεται στον Άρη"!
| 2016-12-19 21:33:00

Τρομερή δήλωση Τσαϊρέλη: "Για γέλια αυτό που γίνεται στον Άρη"!

Τρομερή δήλωση Τσαϊρέλη: "Για γέλια αυτό που γίνεται στον Άρη"!

Δεν "μάσησε" τα λόγια του ο Έλληνας φόργουορντ αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Τα πάρα πολλά προβλήματα τραυαματισμών που αντιμετωπίζει ο Άρης προβληματίζουν τους πάντες στην ομάδα και φυσικά εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο 28χρονος παίκτης μίλησε ενόψει ενόψει της αναμέτρησης με τη Ναχαρίγια (20/12, 21:00), στο «Nick Galis Hall» για την 10η αγωνιστική του Champions League και το έριξε στο χιούμρ αναφερόμενος στη γκαντεμιά που έχει «χτυπήσει» την ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η κατάσταση με τους συνεχείς τραυματισμούς είναι για γέλια, ενώ όταν η ομάδα βρεθεί με όλους τους παίκτες υγιείς, δεν θα πιστεύει κανείς!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τη Ναχαρίγια: «Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Βρήκαμε την αυτοπεποίθησή μας. Παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, από ότι πριν από ένα-δύο μήνες. Η Ναχαρίγια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Παίζει πολύ up and down, κάνει ένα γρήγορο παιχνίδι, σε άμυνα κι επίθεση. Σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού μπορεί να τη θεωρήσει κανείς και αυτοκαταστροφική. Στον πρώτο αγώνα που επιβάλλαμε το ρυθμό μας, τους αναγκάσαμε να κάνουν 30 λάθη. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο και να μην πέσουμε στην παγίδα του παιχνιδιού τους».

Για το γεγονός πως η Ναχαρίγια είναι μια διαφορετική ομάδα πλέον, και με την προσθήκη Αμερικανού που έκανε: «Σίγουρα είναι τελείως διαφορετική ομάδα, αλλά συνεχίζει να παίζει με το στυλ που έπαιζε τότε. Έχουν κάνει αυτήν την προσθήκη τώρα (Κίτσεν), ο οποίος είναι έμπειρος και καλός παίκτης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, όπως κάνουμε τελευταία».

Για την επιστροφή των τραυματιών: «Σίγουρα είναι θετικό (η επιστροφή). Ακόμα και ο 10ος παίκτης στην ομάδα είναι χρήσιμος, με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα είναι για γέλια. Κάθε εβδομάδα υπάρχει κι ένας τραυματίας. Στο τέλος θα υπάρξει εβδομάδα που θα είμαστε και οι 12 παίκτες υγιείς και θα αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Τώρα περιμένουμε να είμαστε υγιείς όλοι και να συνεχίσουμε νικηφόρα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για την προσωπική του απόδοση: «Νομίζω δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο. Όσο περνά ο καιρός, αρχίζουμε και βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο, επικοινωνούμε καλύτερα, ξέρει ο ένας τι ζητά από τον άλλον. Με λίγα λόγια επικοινωνούμε με τα μάτια. Οπότε, όσο περνά ο ακιρός,  θα γινόμαστε και καλύτεροι, και θα παίζουμε καλύτερα και ατομικά αλλά και σαν ομάδα».

Για το αν το παιχνίδι με Ναχαρίγια είναι κομβικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Εμείς έτσι όπως έχει ξεκινήσει η χρονιά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φυσικά και είναι πάρα πολύ σημαντικό κι έχουμε πει πως πρέπει να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags