Facebook Pixel Aυτά είναι! "Eρυθρόλευκος" πήγε κι έκανε «like» σε αστέρι του Παναθηναϊκού - Δείτε σε τι φωτογραφία!
| 2016-12-20 15:30:00

Aυτά είναι! "Eρυθρόλευκος" πήγε κι έκανε «like» σε αστέρι του Παναθηναϊκού - Δείτε σε τι φωτογραφία!

Aυτά είναι! "Eρυθρόλευκος" πήγε κι έκανε «like» σε αστέρι του Παναθηναϊκού - Δείτε σε τι φωτογραφία!

Ποιος μάγκας του Ολυμπιακού πάτησε «μου αρέσει» σε post του αιωνίου αντιπάλου στα social, πηγαίνοντας κόντρα στο πνεύμα των καιρών που... δεν σηκώνει τέτοιες ενέργειες;

Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε θέμα το αυτονόητο, ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού εξαιτίας της καφρίλας που διέπει τις σχέσεις μεταξύ των οπαδών.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι παίκτες δε σκέφτονται το ίδιο με τους οργανωμένους και αποδεικνύουν ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν εκτός παρκέ.

Αυτό φανέρωσε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος δε …δίστασε να κάνει "like" σε ανάρτηση του Γιάννη Μπουρούση, παρά το γεγονός ότι ο πρώτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο δεύτερος στον Παναθηναϊκό.

Η ανάρτηση του διεθνούς σέντερ αφορούσε πολυτελή αυτοκίνητα και απέσπασε ουκ ολίγα "likes", ωστόσο αυτό του Αθηναίου ήταν σίγουρα το πιο ...ξεχωριστό.

Αν αποφασίσουν και οι οπαδοί να παραδειγματιστούν από τα μηνύματα που τους στέλνουν οι παίκτες και να τους μιμηθούν, τότε υπάρχει μια ελπίδα να δούμε κάποτε τον ελληνικό αθλητισμό όπως πρέπει να είναι…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags