Facebook Pixel Tα "γύρισε" ο Ραζνιάτοβιτς
| 2011-06-30 14:42:00

Tα "γύρισε" ο Ραζνιάτοβιτς

Tα "γύρισε" ο Ραζνιάτοβιτς

Μόλις προχθές δήλωνε στην πατρίδα του ότι θα πάρει τους παίκτες του και θα φύγει. Το ίδιο έλεγε και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog. Ωστόσο, τώρα, ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, κρατάει χαμηλούς λίγο πριν το σημερινό ραντεβού με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Ειλικρινά, ακόμη δεν ξέρω για το μέλλον τους. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το παραμικρό. Θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους ιδιοκτήτες ή πρώην ιδιοκτήτες και να δούμε τα πλάνα τους. Δεν θα ήθελα να βιαστώ προτού συζητήσουμε μαζί τους. Δεν θα ήταν δίκαιο. Θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα και τους παίκτες», δήλωσε ο Ραζνιάτοβιτς στο sport-fm.gr.

Αναφορικά με το μέλλον του Μιλένκο Τέπιτς, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί, είπε: «Ο Τέπιτς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό και δεν έχω λάβει καμία διαφορετική ενημέρωση από την ομάδα επί του θέματος».

Τέλος, για τον Νίκολα Πέκοβιτς, τόνισε: «Αν υπάρξει lockout, ο Πέκοβιτς θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα στη διάρκεια της περιόδου που δεν θα υπάρχει δράση στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags