Facebook Pixel Έτσι χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ζήσης!
Μπάσκετ
| 2016-12-23 00:33:00

Έτσι χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ζήσης!

Έτσι χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ζήσης!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Ζήσης για τη νίκη της Μπάμπεργκ επί του Ολυμπιακού με 82-68.

Ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του στο παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας κουρασμένο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Σχετικά με το αν ήταν κομβικό το ζήτημα της ενέργειας: «Ναι, θεωρώ πως ήταν ξεκάθαρα πως ήμασταν η ομάδα που είχαμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Επιτεθήκαμε από την αρχή της αναμέτρησης, είχαμε πολύ καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και βγάλαμε ενέργεια. Αυτό το βλέπουμε φέτος, στον μαραθώνιο της Euroleague, δηλαδή ομάδες έχουν λιγότερη ενέργεια σε κάποια παιχνίδια. Εμείς προερχόμασταν από ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Μαδρίτη και θέλαμε να παίξουμε καλά κόντρα σε με μία μεγάλη ομάδα, κάτι που καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το τι σημαίνει η ενέργεια στο μπάσκετ: «Να κερδίζεις το ριμπάουντ, να μάχεσαι γι'αυτό, γενικά όλες οι μάχες σώμα με σώμα. Η ενέργεια σε βοηθά πολύ να τα κάνεις όλα με καλύτερο και πιο απλό τρόπο. Ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος από την αρχή και το ματς ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει, με τον τρόπο που παίξαμε σε πρώτο και δεύτερο μέρος. Ματσάραμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, γυρίσαμε σωστά τη μπάλα από πλευρά σε πλευρά και γενικά κάναμε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι».

Σχετικά με την δεύτερη χρονιά του στη Μπάμπεργκ: «Όπως έχω πει, νιώθω πολύ ωραία εδώ. Η Μπάμπεργκ είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη, στην οποία ευχαριστιέσαι το παιχνίδι. Ο κόσμος μας στηρίζει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Ζω το παρόν και αισθάνομαι τυχερός που αγωνίζομαι ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags