Facebook Pixel "Οι τελευταίοι ρομαντικοί"
| 2011-06-30 20:04:00

"Οι τελευταίοι ρομαντικοί"

"Οι τελευταίοι ρομαντικοί"

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε για τη φυγή-σοκ των αδελφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό και τους χαρακτήρισε ως τους τελευταίους ρομαντικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χανιώτης σέντερ στο gazzetta.gr:

-Πως σχολιάζεις την ανακοίνωση αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων;

"Είναι τεράστια απώλεια για τον Ολυμπιακό. Είναι δύο άνθρωποι που στο διάστημα της παρουσίας τους στη διοίκηση της ομάδας έδωσαν πάρα πολλά. Είναι κρίμα για το ελληνικό μπάσκετ να χάνει δύο ανθρώπους που επένδυσαν ανιδιοτελώς. Δίχως να περιμένουν ανταμοιβή. Ό,τι έκαναν το έκαναν για την ηθική τους ικανοποίηση. Αγαπούν το μπάσκετ. Παίζουν μπάσκετ. Είναι το χόμπι τους. Θεωρώ πως ήταν οι τελευταίοι ρομαντικοί".

-Πιστεύεις πως υπάρχει ελπίδα να ανακαλέσουν την απόφασή τους;

"Δεν νομίζω ότι ανακοίνωσαν κάτι τόσο σοβαρό και θα το ανακαλέσουν. Είναι μια σημαντική απόφαση, που δύσκολα θα αλλάξει. Βέβαια, δεν έχει σημασία τι λέω εγώ. Μακάρι να ανατραπεί η κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει κάποιος συμπαίκτης μου που να μην θέλει να μείνει στην ομάδα με αυτούς τους ανθρώπους".

-Θεωρείς πως η αποχώρηση των Αγγελόπουλων και η επικείμενη αποχώρηση των Γιαννακόπουλων από τον Παναθηναϊκό θα είναι καταστροφική για το άθλημα;

"Η φυγή των αδερφών Αγγελόπουλου ρίχνει αυτομάτως το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Επίπεδο που διατηρούσαν ψηλά ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκός. Που έφεραν παίκτες μεγάλης αξίας με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα. Πλέον, εφόσον αποχωρήσουν και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι από τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολο να διατηρηθούν οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο".

-Με εσένα τι ισχύει; Το συμβόλαιό σου έληξε…

"Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, αλλά ακόμη τίποτα ουσιαστικό. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό".

-Το κεφάλαιο Εθνική Ομάδα παραμένει ανοιχτό για σένα;

"Θα ήθελα να συμμετέχω στην Εθνική Ομάδα. Να κληθώ και να βοηθήσω. Είναι όνειρο για μένα. Θα ήθελα να συμμετάσχω στην προετοιμασία. Για κανέναν δεν είναι σίγουρη η παρουσία στην τελική στη δωδεκάδα, αλλά είμαι έτοιμος να παλέψω γι’ αυτή".

-Τέλος, πως σχολιάζεις την κατάσταση στη χώρα με τα επεισόδια στο Σύνταγμα και τους αγανακτισμένους;

"Είναι πολύ άσχημο και επηρεάζει πολύ κόσμο η όλη κατάσταση. Πραγματικά ο κόσμος εκφράζεται όπως αισθάνεται. Δεν επικροτώ τις καταστροφές. Αλίμονο. Αλλά είναι ένα δείγμα της αγανάκτησής του".

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags