Facebook Pixel «Αυτά θα δώσει ο Ουότερς στον Ολυμπιακό - Σε τι διαφέρει από τον Χάκετ»
| 2016-12-27 19:43:00

«Αυτά θα δώσει ο Ουότερς στον Ολυμπιακό - Σε τι διαφέρει από τον Χάκετ»

«Αυτά θα δώσει ο Ουότερς στον Ολυμπιακό - Σε τι διαφέρει από τον Χάκετ»

Ο Ντομινίκ Ουότερς προβάρει την φανέλα του Ολυμπιακού και ο Σάββας Καμπερίδης σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Αμερικανού γκαρντ!

O Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό και ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία του Αρη αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του παίκτη που καλείται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην περιφερειακή γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας μετά τον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Σπορ Φμ ο Σάββας Καμπερίδης για τον Ντομινίκ Ουότερς, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι:

...την πορεία και τα χαρακτηριστικά του: «Είναι δεδομένο ότι είχε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι. Πρόκειται για μία ασφαλή επιλογή για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιδί με χαρακτηριστικά ηγέτη και έχει στοιχεία που ταιριάζουν στον Ολυμπιακό. Είναι καλός στη δημιουργία πικ εν ρολ, σε έναν βαθμό που μπορεί να αποφορτίζει στον Σπανούλη, που είναι ο κατ’ εξοχήν δημιουργός. Μπορεί να παίξει και μαζί με τον Σπανούλη. Είναι εξαιρετικός σουτέρ μετά από ντρίμπλα και σε αυτόν τον τομέα είναι στους 2-3 καλύτερους στην Ευρώπη. Το δυνατό του σημείο είναι το σουτ από ντρίμπλα δηλαδή. Είναι πικ εν ρολ παίκτης και δημιουργός. Έχει υπομονή να κάνει ντρίμπλα για να δώσει χρόνο στον συμπαίκτη του. Έχει, επίσης, την ικανότητα και την πολυτέλεια να εκτελέσει κατευθείαν. Πέρυσι, ασχοληθήκαμε στο να αρχίσει να σουτάρει τρίποντο και τα ποσοστά τους ήταν πάνω από 50%. Δεν φοβάται να πάρει ευθύνη. Στο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί».

..τη διαφορά που έχει με τον Χάκετ: «Αν τον συγκρίνω με τον Χάκετ, δεν έχει το μέγεθός του, ούτε την αθλητικότητά του. Είναι συνεπής αμυντικός, αλλά όχι με τις αμυντικές επιδόσεις του Χάκετ. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι το ίδιο παραγωγικός και σε παιχνίδι τρανζίσιον. Είναι καλύτερος στο μισό γήπεδο και όχι τόσο στο τρέξιμο». 

...το αν θα μπορέσει να παίξει στο πλάι του Σπανούλη: «Τον Σπανούλη το ξέρει όλη η Ευρώπη ότι είναι νικητής, αλλά και ο Ουότερς είναι νικητής. Δεν θέλει να χάνει ούτε στην προπόνηση. Πιστεύω πως θα ανταποκριθεί και στον αμυντικό ρόλο που θα του δοθεί. Στον χρόνο που θα χρησιμοποιηθεί έχει τη δύναμη και αντίληψη για να ανταπεξέλθει. Είπαμε Χάκετ δεν θα είναι, αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά. Είναι πολύ καλύτερος σουτέρ από το Χάκετ και καλύτερος πικ εν ρολ πασέρ». 

...τον χαρακτήρα του: «Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Κόλλησε γρήγορα και βοήθησε στο άριστο κλίμα που είχαμε στην ομάδα. Επίσης, είναι νικητής και ήταν βασικό συστατικό για την επιτυχία της ομάδας πέρυσι. Με τον τρόπο που αντιμετώπιζε την ομάδα και τις προπονήσεις, δεν είχαμε κανένα παράπονο. Το βλέπει σαν μεγάλη ευκαιρία που θα είναι στον Ολυμπιακό». 

...το αν επικοινώνησαν από τον Ολυμπιακό για να μάθουν περισσότερα για τον Αμερικανό γκαρντ: «Νομίζω ότι συζήτησαν με τον κόουτς. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags