Facebook Pixel Σφαιρόπουλος για Ουότερς: «Εγώ τον έφερα! Δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Χάκετ, αλλά…»
| 2016-12-28 19:54:00

Σφαιρόπουλος για Ουότερς: «Εγώ τον έφερα! Δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Χάκετ, αλλά…»

Σφαιρόπουλος για Ουότερς: «Εγώ τον έφερα! Δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Χάκετ, αλλά…»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Φενέρ, για την επιστροφή του Σλούκα στο ΣΕΦ, αλλά και για την πρώτη μεταγραφή που έκαναν οι Πειραιώτες. Τι θα δώσει ο νέος παίκτης στην ομάδα;

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε πως θα είναι σημαντικός ο περιορισμός των Σλούκα και Ντίξον και στη συνέχεια ανέφερε πως ο Ντόμινικ Ουότερς είναι προσωπική του επιλογή και ότι θα δώσει ...βοήθειες στην ομάδα, αν και δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Χάκετ.

«Έχουμε αύριο το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και σίγουρα μετά το ματς στο Μπάμπεργκ θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά και εμείς είμαστε δύσκολη ομάδα για τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να φέρουμε το ματς στον δικό μας ρυθμό και αμυντικά και επιθετικά. Να μπλοκάρουμε την παραγωγικότητα των αντιπάλων στην επίθεσή του. Από την άλλη, στη δική μας επίθεση να βρούμε προϋποθέσεις για να απειλήσουμε το καλάθι τους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ευελπιστώ να γεμίσει το γήπεδο ώστε να είναι ο έκτος παίκτης μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: «Η Φενέρ έχει προσαρμοστεί να παίζει χωρίς Μπογκντάνοβιτς. Το θέμα είναι ότι έχει πολλούς καλούς παίκτες που έχουν αναπληρώσει το κενό του και έχουν πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι προς όλες τις κατευθύνσεις. Και στους κοντούς και στους ψηλούς».

Για το πόσο σημαντικός είναι ο περιορισμός του πικ εν ρολ: «Η Φενέρ έχει δύο δημιουργούς και σκόρερ. Τον Σλούκα και τον Ντίξον γι’ αυτό και η άμυνα στο πικ εν ρολ είναι πολύ σημαντική ασφαλώς».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Γιατί πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση; Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζουμε το φαβορί, σημασία έχει να κάνεις ένα καλό παιχνίδι».

Για τον Σλούκα: «Πάει καλά φέτος. Στηρίζει πολύ η Φενέρ το παιχνίδι πάνω του και εκείνος φέτος αποδίδει πιο καλά για την ομάδα του».

Για τους τραυματίες Πρίντεζη και Αγραβάνη: «Και οι δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι να παίξουν».

Για τον Ντόμινικ Ουότερς: «Εγώ έχω αποφασίσει να τον φέρω. Η επιλογή είναι δική μου. Είναι παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ. Πρόκειται για έναν κανονικό πόιντ γκαρντ που οργανώνει και σκοράρει και παίζει καλά το πικ εν ρολ. Δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Χάκετ, ούτε το ύψος, ούτε την αμυντική προδιάθεση, αλλά είναι καλός στην άμυνα πάνω στην μπάλα. Ο Ουότερς θα μας δώσει πράγματα στο παιχνίδι μας, όπως μας έδινε και ο Χάκετ. Θα αποτελέσει και αυτός ένα γρανάζι στη μηχανή της ομάδα μας».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Ο Οουότερς ήρθε για να βοηθήσει. Δεν το σκεφτόμαστε τώρα. Μετά το αυριανό παιχνίδι θα ενσωματωθεί με την ομάδα και θα δούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags