Facebook Pixel Νάντο Τζεντίλε: "Τότε κατάλαβε ο Αλεσάντρο τι σημαίνει Παναθηναϊκός"!
| 2016-12-31 20:50:00

Νάντο Τζεντίλε: "Τότε κατάλαβε ο Αλεσάντρο τι σημαίνει Παναθηναϊκός"!

Νάντο Τζεντίλε: "Τότε κατάλαβε ο Αλεσάντρο τι σημαίνει Παναθηναϊκός"!

Ο πατέρας του νέου άσου των Πρασίνων αναφέρθηκε στη νέα σελίδα στην καριέρα του γιου του και θυμήθηκε τη στιγμή που "σημάδεψε" τη σχέση του με το Τριφύλλι!

Ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού και πατέρας του νυν άσου της ομάδας, Νάντο Τζεντίλε, μίλησε στην ιταλική «ilGiornale» αναφορικά με τον γιο του και το Τριφύλλι.

Ο Ιταλός υποστήριξε πως είναι κάπως περίεργο που ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του στην ίδια ομάδα με τον ίδιο και αναφέρθηκε στις συμπτώσεις του τότε και του τώρα.

Επίσης, θυμήθηκε τη στιγμή που ο Αλεσάντρο Τζεντίλε συνειδητοποίησε πλήρως τη σημασία ποου έχει ο Παναθηναϊκός για τον πατέρα του, όταν είδε 10.000 φιλάθλους της ομάδας να τον αποθεώνουν!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Είναι, ως ένα σημείο, περίεργο ότι κατέληξε εκεί ο Αλεσάντρο. Ο τωρινός πρόεδρος (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) είναι γιος του προέδρου που είχα εκεί (Παύλος Γιαννακόπουλος), ενώ ο τιμ μάνατζερ, Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν συμπαίκτης μου, ενώ πολλά από τα στελέχη είναι τα ίδια με τότε. Στην Ελλάδα η διοίκηση είναι όπως στην Ιταλία, σαν μια οικογένεια".

"Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ είχε δοκιμάσει τον Αλεσάντρο στην Μπαρτσελόνα. Τώρα τον πήρε στον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι η πρώτη φορά που ο Αλεσάντρο είναι μόνος μακριά από το σπίτι".

"Οταν επέστρεψα στην Αθήνα και 10.000 φίλαθλοι στο γήπεδο σηκώθηκαν να με χειροκροτήσουν, ο Αλεσάντρο κατάλαβε τι σήμαινε για μένα ο Παναθηναϊκός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags