Facebook Pixel "Γερό χτύπημα η απόφαση των προέδρων"
| 2011-07-01 10:02:00

"Γερό χτύπημα η απόφαση των προέδρων"

"Γερό χτύπημα η απόφαση των προέδρων"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τη φυγή των Αγγελόπουλων, για το μέλλον της ομάδας, καθώς και για τις σκέψεις του Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του "Ντούντα" στον "Sentra 103,3":

Για την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων:

"Είμαστε προβληματισμένοι νομίζω ότι η απόφαση των προέδρων ήταν ένα γερό χτύπημα στην σημερινή μπασκετική πραγματικότητα. Επηρέασε τον χώρο και στην Ευρώπη. Πολλοί μιλάνε για αποχώρηση ντόμινο από ανθρώπους που στήριξαν το μπάσκετ τόσα χρόνια".

Για τους λόγους της αποχώρησής τους:
"Η αποχώρηση τους έχει να κάνει με πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός έχει για προπονητή μια μεγάλη προσωπικότητα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι σε συζητήσεις, θα δει και θα αφουγκραστεί από κοντά όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό".

Για τις σκέψεις του Ντούσαν Ιβκοβιτς:
"Ο Ντούσαν δεν έχει δεύτερη και τρίτη σκέψη, παρά μόνο όταν κοουτσάρει το παιχνίδι. Είναι πολύ απλός στις σχέσεις του, ωστόσο υπήρχε προβληματισμός και απογοήτευση. Θα αξιολογήσει τα δεδομένα μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνει. Στο μπασκετ αλλά και στη ζωή έχει σημασία η προτεραιότητα. Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή πηγή ενέργειας είναι η διοίκηση του. Έχει από τις καλύτερες οικογένειες, πιο σοβαρές αξιοπρεπείς τόσο επιχειρηματικά όσο και κοινωνικά. Υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός, αλλά κατάλληλος να το δει αυτό είναι ο προπονητής. Έχουν αρμονική συνεργασία και περιμένουμε".

Για τα δικά του πλάνα:
"Για εμένα το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Αρχή του μπάσκετ είναι η ομαδικότητα και η ομάδα! Σαφώς θα τον ακολουθήσω σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει. Τόσο εγώ όσο και αρκετοί ακόμα που είμαστε στο προπονητικό stuff".

Για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό:
"Χθες έγινε κάτι πολύ όμορφο με τη συγκέντρωση των οπαδών. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο βιβλίο και εμείς είμαστε σε μια σελίδα της ιστορίας του. Όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε οποιαδήποτε απόφαση. Οι παίκτες και το μπάτζετ είναι δεύτερη προτεραιότητα. Η πρώτη είναι να δούμε αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη ζεστασιά να είναι σε αυτό το χώρο παρά τα προβλήματα. Είναι νεαροί και φιλόδοξοι. Μεγάλο πλεονέκτημα και για αθλητικό, αλλά και κοινωνικό χώρο. Για μένα αυτό είναι προτεραιότητα. Όπως λένε και οι Αμερικανοί το καλύτερο είναι να προσαρμόζεσαι στην παράσταση…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags