Facebook Pixel Δεν τον διαλύουν, τον ξαναχτίζουν;
| 2011-07-01 14:43:00

Δεν τον διαλύουν, τον ξαναχτίζουν;

Δεν τον διαλύουν, τον ξαναχτίζουν;

Oι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν σε θετικό κλίμα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, θέλουν να κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και να φτιάξουν γύρω του τη νέα ομάδα.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό μπορεί να γέμισε απαισιοδοξία τους φίλους των «ερυθρολεύκων», αλλά η επόμενη μέρα φαίνεται πως είναι αρκετά φωτεινή.

Το κλίμα στη συνάντηση τους με τους με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ήταν αρκετά θετικό με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να δείχνουν διάθεση να μη διαλύσουν την ομάδα και να τη διατηρήσουν σε καλό επίπεδο.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να συναντηθούν εκ νέου την Παρασκευή, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει η θέληση για συνέχιση της συνεργασίας τω δυο πλευρών με τις πιθανότητες να γέρνουν υπέρ της παραμονής του «Ντούντα» στο λιμάνι.

Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και για τον Σπανούλη, τον οποίο προτίθεται να πληρώσουν κανονικά μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και να τον κρατήσουν στον Πειραιά. Θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα γύρω του στηρίζοντας με πράξεις την απόφαση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το βήμα του ήταν τεράστιο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τον αφήσουν μετέωρο, αλλά ούτε και να μην τον ικανοποιήσουν οικονομικά.

Ο ατζέντης των Ίβκοβιτς, Σπανούλη, Νίλσεν και Κέσελ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα και θα συναντηθεί το απόγευμα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να ξεκαθαρίσει το μέλλον των δυο πρώτων, αλλά κυρίως να διαπραγματευτεί για τους δυο τελευταίους. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των Νίλσεν και Κέσελ και στη συνάντηση με τον Ραζνάτοβιτς θα κριθούν πολλά και για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός της σεζόν 2011-12 θα έχει λιγότερα μεγάλα συμβόλαια, αλλά θα μπορεί να φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αφού ήδη έχει απαλλαγεί από αρκετά μεγάλα συμβόλαια (Παπαλουκάς, Μπουρούσης, Χαλπερίν) και αναμένεται να ξεφορτωθεί και άλλα δυο (Νεστέροβιτς, Τεόντοσιτς).

Η μετάβαση στην νέα εποχή της ομάδας θα είναι ομαλή με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να δείχνουν ήδη εμπράκτως την αγάπη τους και την πρόθεση τους να μη διαλυθεί το τμήμα μπάσκετ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags