Facebook Pixel Η ΚΑΕ "στα χέρια" του Γιώργου Σκινδήλια
| 2011-07-01 15:29:00

Η ΚΑΕ "στα χέρια" του Γιώργου Σκινδήλια

Η ΚΑΕ "στα χέρια" του Γιώργου Σκινδήλια

O Τάσος Μαγουλάς σχολιάζει την υπόθεση Μπουρούση και την οικονομική κατάσταση στην ομάδα του Πειραιά.

Ο επίλογος του Γιάννη Μπουρούση από τον Ολυμπιακό κυρίως δε η οικονομική συμφωνία που επιτρέπει στους ερυθρολεύκους να γλυτώσουν ένα ποσό που αγγίζει ξεπερνά άνετα δύο εκατομμύρια ευρώ(συμβόλαιο παίκτη, ρήτρα αποδέσμευσης και όπως φημολογείται ένα μέρος των οφειλομένων από το 2011) δείχνουν τη λογική της επόμενης ημέρας. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας (υπεύθυνος οικονομικών), έχει αναλάβει την εκλογίκευση των οικονομικών του συλλόγου και είναι αυτός που προχωρά στις διαπραγματεύσεις και στις συμφωνίες με όλους τους αθλητές. Μέχρι τώρα ο Γιώργος Σκινδήλιας ήταν ενεργός σε λεπτομέρειες των συμφωνιών, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.

Πλέον είναι αυτός που «τρέχει» την ΚΑΕ μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Η ανακοίνωση αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων, δεν έδινε καμία απάντηση σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν σε μία ανώνυμη εταιρεία. Θα πωληθούν οι μετοχές; Θα παραχωρηθούν στον ερασιτέχνη; Θα δωριστούν σε όποιον ενδιαφερθεί; Επί του παρόντος, γίνεται η ...εκκαθάριση. Ο Μπουρούσης αποχώρησε, έχουν προηγηθεί Παπαλουκάς, Χαλπερίν, ακολουθεί ο Νεστέροβιτς (λογικά). Μέχρι τώρα από αυτά τα συμβόλαια, οι ερυθρόλευκοι εξοικονομούν τουλάχιστον επτά εκατομμύρια ευρώ για την νέα σεζόν. Ο Ίβκοβιτς θα είναι ο επόμενος που θα του ζητηθεί σοβαρή μείωση στις αποδοχές, με τον Έρτσεγκ ελπίζεται πως θα υπάρξει συμφωνία ενώ αν η ΤΣΣΚΑ δώσει την μεγάλη ρήτρα για τον Τεόντοσιτς τότε αυτό σημαίνει τέλος και...αρχή. Εκεί θα κλείσει η δουλειά του Γιώργου Σκινδήλια έχοντας καθαρίσει το τοπίο για την επόμενη ημέρα. Με ή χωρίς Αγγελόπουλους, κι έναν προϋπολογισμό που θα έχει το συμβόλαιο του Σπανούλη και τίποτε άλλο.

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, λίγο, υπήρχε και η καλή είδηση της αποχώρησης του Γκόρντον. Δεν κόστιζε πολύ αλλά για να είναι καλό παιδί και να παίζει άμυνα μάλλον πληρώθηκε ακριβά. Ο Ολυμπιακός αν ψάξει θα βρει πραγματικά καλύτερο και με λιγότερα χρήματα.

Όσο για τον Μπουρούση; Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λυθεί η συνεργασία με τον αθλητή να αφήνει κάποια χρήματα και τον σύλλογο να μην θέτει θέμα διακοπής συμβολαίου(για δυσφημιστική συμπεριφορά) που θα πάγωνε την δραστηριότητα του για κάποιους μήνες. Οι επιλογές του Έλληνα σέντερ περιορίζονται στην Ευρώπη πλέον(το ΝΒΑ κλείδωσε για κάποιους μήνες) και σε συγκεκριμένες ομάδες. Το φινάλε της σχέσης του με τον Ολυμπιακό υπήρξε άδοξο και είναι θέμα προσέγγισης αν ήταν αποτυχημένη η όλη συνεργασία. Σίγουρα η υπόθεση με τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, η οποία δεν τέθηκε πάντως από τον Ολυμπιακό επισήμως, δεν τελείωσε εδώ καθώς αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τον έλεγχο ντόπιγκ και από τα οποία θα κριθεί αν θα πρέπει να γίνει κι αιματολογικός έλεγχος. Ο παίκτης δεν θα προβεί σε δημόσιες δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος. Ως φαίνεται το ίδιο αναμένει και η η ομοσπονδία για να ανακοινώσει αν θα κληθεί στην εθνική ή θα τεθεί θέμα τιμωρίας του.

Πηγή: contra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags