Facebook Pixel Aπό ιδιοκτήτες, «ευεργέτες»
| 2011-07-02 00:46:00

Aπό ιδιοκτήτες, «ευεργέτες»

Aπό ιδιοκτήτες, «ευεργέτες»

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για το φαινόμενο των καιρών οι οπαδοί να βλέπουν τους ιδιοκτήτες των ομάδων τους ως ευεργέτες, κάτι που τους καθιστά ευάλωτους...

Ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα συμβεί τελικά με τους Γιαννακόπουλους και τους Αγγελόπουλους. Η στάση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι πλέον ξεκάθαρη και τίμια απέναντι στους φίλους της ομάδας. Καθαρές κουβέντες, δημόσιες τοποθετήσεις, όχι λόγια, λόγια, λόγια, όπως παλαιότερα για πολλά ζητήματα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι σε πολλά ζητήματα κράτησαν στάση που θύμιζε την οικογένεια Βαρδινογιάννη (προσπάθεια για συνεργασία, όχι όμως και εξάρτηση από τους οργανωμένους, επιμονή σε μη αλλαγή προπονητή, σύγκρουση με τον «ισχυρό αιώνιο» μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων), χάνοντας βεβαίως πολύ περισσότερα χρήματα σε πολύ λιγότερα χρόνια σ΄ ένα άθλημα το οποίο – στην εποχή που μπλέχτηκαν – δεν είχε σοβαρά έσοδα ούτε από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ούτε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ούτε από τα εισιτήρια, ούτε από τις χορηγίες και τις διαφημίσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags