Facebook Pixel Με τον "Ντούντα", τον Σπανούλη...
| 2011-07-01 22:08:00

Με τον "Ντούντα", τον Σπανούλη...

Με τον "Ντούντα", τον Σπανούλη...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σκινδήλια, και μίλησαν για όλα.

Στην αρχή υπήρξε συνάντηση του κ. Σκινδήλια με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε πολύ θετικό κλίμα, οι οποίοι συζήτησαν για όλα τα θέματα και για το πως θα είναι η ομάδα τη νέα σεζόν. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι πιθανότητες αποχώρησης του Σέρβου τεχνικού από το τιμόνι της ομάδας είναι πλέον μηδαμινές.

Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη, αφού μετά το ραντεβού με τον «Ντούντα» ακολούθησε και συνάντηση με τον μάνατζερ, τόσο του Ίβκοβιτς όσο και των Σπανούλη, Κέσελ και Νίλσεν. Για τον πρώτο όλα δείχνουν ότι παραμένει στο «λιμάνι», αλλά για τους άλλους δύο οι εξελίξεις οδηγούν μάλλον σε «διαζύγιο».

Μετά τις συζητήσεις ο κ. Ίβκοβιτς αναχώρησε μαζί με τον κ. Ραζνάτοβιτς για Βελιγράδι, οι οποίοι θα παραβρεθούν στη βάπτιση του παιδιού του Ράσο Νεστέροβιτς. Στη συνέχεια ο Ντούντα θα παραμείνει στη Σερβία, αφού από Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ ο μάνατζέρ του θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ώστε να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες για τους Κέσελ και Νίλσεν.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags