Facebook Pixel Απάντηση σε Ζοτς από Ερυθρό Αστέρα: "Είναι ψεύτης"!
| 2017-01-13 19:27:00

Απάντηση σε Ζοτς από Ερυθρό Αστέρα: "Είναι ψεύτης"!

Απάντηση σε Ζοτς από Ερυθρό Αστέρα: "Είναι ψεύτης"!

Διαβάστε ποια είναι η απάντηση που έδωσαν από τον Ερυθρό Αστέρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για όσα φέρεται να του είπαν οι οπαδοί του Ερυθρού στο Βελιγράδι.

«Παρακολουθήσαμε πολύ προσεκτικά ξανά σε βίντεο την αναμέτρηση και δεν διαπιστώσαμε κάποια προσβλητική συμπεριφορά κατά του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, όπως ακούστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς. Όμως, εάν συνέβη κάτι τέτοιο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρεται στον Τύπο, τότε εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας.

Από την άλλη, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον διεθνή Σέρβο καλαθοσφαιριστή Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τα οποία και καταδικάζουμε και φυσικά δεν υποστηρίζουμε. Γι’ αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ψυχραιμία και κατανόηση που έδειξε ο Μπόγκνταν στις δηλώσεις του», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεβόισα Τσόβιτς, στην επιστολή του και πρόσθεσε:

«Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου επικοινώνησα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τηλέφωνο, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και συμφωνήσαμε πως ό,τι έγινε δεν πρόκειται να επηρεάσει τόσο τις σχέσεις των δύο ομάδων, όσο και τις προσωπικές μας σχέσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags