Facebook Pixel Έξαλλος με τη διαιτησία ο Περάσοβιτς!
| 2017-01-14 01:39:00

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Περάσοβιτς!

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Περάσοβιτς!

Σε μια απόφαση των ρέφερι του Παναθηναϊκός - Εφές στάθηκε ο τεχνικός των Τούρκων θεωρώντας ότι έκρινε το παιχνίδι.

Στεναχωρημένος ήταν ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ αφού η Αναντολού Εφές πάλεψε για 40 λεπτά, αλλά τελικά ηττήθηκε οριακά από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης τεχνικός, πάντως, τα έβαλε με τη διαιτησία καθώς υποστήριξε ότι η απόφαση να δοθούν τρεις και όχι βολές στο φάουλ κατά του Μάικ Τζέιμς μόλις τέσσερα δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ήταν λανθασμένη και έκρινε εν πολλοίς το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Είναι σκληρή ήττα για εμάς. Τα παρατήσαμε στην παράταση και παίξαμε άσχημα σε αυτό το σημείο, ενώ παίξαμε καλά για 40 λεπτά.

Το κρίσιμο σημείο ήταν η απόφαση σε σχέση με το τρίποντο του Τζέιμς και η απόφαση να δoθούν 3 βολές κι όχι 2, αφού ο διαιτητής, Ρομάντο Ντέιβιντ, άλλαξε την απόφασή του. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η απόφασή του. Είναι το δεύτερο ματς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο διαιτητή. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν έλεγξε την ορθότητα της ενέργειάς του. Αλλά πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, επίσης είχαμε πρόβλημα με το επιθετικό ριμπάουντ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags