Facebook Pixel Τρομερή δήλωση Μπαρτζώκα για την... κακή συνήθεια του Ντόρσεϊ!
| 2017-01-18 18:42:00

Τρομερή δήλωση Μπαρτζώκα για την... κακή συνήθεια του Ντόρσεϊ!

Τρομερή δήλωση Μπαρτζώκα για την... κακή συνήθεια του Ντόρσεϊ!

O Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον Αμερικανό σέντερ που αποχαιρέτησε σήμερα την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε με δηλώσεις στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ που αποδεσμεύτηκε από την Μπαρτσελόνα εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων και στάθηκε στη συνήθειά του να φεύγει από τις ομάδες του στη μέση της σεζόν!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν απόφαση του συλλόγου. Δεν θα ήθελα να τη σχολιάσω, γιατί η άποψη μου δεν είναι σημαντική. Η προτεραιότητα μου είναι αυτοί που βρίσκονται στο ρόστερ να είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν κάθε μέρα πιο σκληρά. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές μεσούσης της σεζόν, αλλά είναι μια περίεργη χρονιά.

Σε όλες τις προηγούμενες ομάδες ο Ντόρσεϊ πάντα έφευγε στη μέση της σεζόν. Είχε γίνει τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Γαλατάσαραϊ. Πέρσι βοήθησε την ομάδα αρκετά με την άμυνα του και τις αθλητικές του ικανότητες. Φέτος ξεκίνησε με τραυματισμό στον αστράγαλο κι η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξε όπως περιμέναμε, αν και δεν είναι ο μοναδικός. Ποτέ δεν κριτικάρω τους παίκτες μου αλλά πολλά συνέβησαν. Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν στην ομάδα, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα γινόταν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags