Facebook Pixel "Χτυπάει" Ευρωλιγκάτο άσο ο Άρης!
| 2017-01-24 18:18:00

"Χτυπάει" Ευρωλιγκάτο άσο ο Άρης!

"Χτυπάει" Ευρωλιγκάτο άσο ο Άρης!

Οι "κίτρινοι" πάνε για το ΜΠΑΜ στη θέση του πλέι μέικερ με παίκτη με μεγάλη θητεία στην Ευρωλίγκα!

Ο Αρης θέλει να αποκτήσει παίκτη σύντομα. Μία απ' τις επιλογές είναι ο Τζαμόν Γκόρντον, γνωστός από το επιτυχημένο πέρασμά του από το Μαρούσι και τον Ολυμπιακό!

Στα 33 του ο Γκόρντον "έχτισε" όνομά του με το πολυσύνθετο παιχνίδι, καθώς μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας και έχει αγωνιστεί ήδη στις Αντάλια, Κολωνία, Σπλιτ, Μαρούσι, Ολυμπιακό, Γαλατά, Εφές και Νταρουσάφακα, με εξαιρετικές χρονιές στην Ευρωλίγκα.

Όλοι γνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικός αμυντικός με έφεση στα κλεψίματα, πολύ καλός ριμπάουντερ και με αρκετά καλό σουτ. Ο Γκόρντον πέρσι έπαιξε στην ανερχόμενη δύναμη του Τουρκικού μπάσκετ, τη Νταρουσάφακα, όμως είχε έναν τραυματισμό στο μικρό δάχτυλο του ποδιού και έκανε επέμβαση, μένοντας "έξω" φέτος.

Προφανώς και δεν είχε την πρόταση που θα ήθελε και γι' αυτό περιμένει κάτι καλό ακόμη και τώρα. Κάτι τέτοιο δεν ήρθε μέχρι σήμερα και ήδη, με χθεσινή του δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, άφησε να εννοηθεί ότι επιστρέφει στην δράση. «Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο στο σπίτι, είμαι έτοιμος για μπάσκετ. Αυτήν την εβδομάδα θα έχω κάτι να σας πω» επεσήμανε ο Τζαμόν Γκόρντον, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται σε επαφές με υποψήφια ομάδα. Πάντως η περίπτωση Γκόρντον δεν είναι καθόλου εύκολη για τον Άρη, καθώς ο παίκτης θέλει υψηλό συμβόλαιο και ξέρει πως αυτό θα το βρει μόνο στην Τουρκία, όπου έπαιξε εκεί έξι χρόνια.

Πρόκειται μια μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη που έχει τα φόντα να βοήθησει αρκετά τον ΑΡΗ σε όλες τις υποχρεώσεις. Ερωτηματικό είναι μόνο η κατάσταση του καθώς έχει να αγωνιστεί από πέρσι εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια λύση που μπορεί να δώσει πολλά στο παιχνίδι του ΑΡΗ. 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags