Facebook Pixel Οι τελευταίες εξελίξεις με Λάσμε - Το ντόπινγκ, η πίκρα του και η μεταγραφή που… ψήνει λόγω ΠΑΟ!
| 2017-01-24 19:25:00

Οι τελευταίες εξελίξεις με Λάσμε - Το ντόπινγκ, η πίκρα του και η μεταγραφή που… ψήνει λόγω ΠΑΟ!

Οι τελευταίες εξελίξεις με Λάσμε - Το ντόπινγκ, η πίκρα του και η μεταγραφή που… ψήνει λόγω ΠΑΟ!

Τι συμβαίνει με τον Γκαμπονέζο σέντερ και γιατί… δεν μαθαίνουμε νέα του τελευταία; Με ποιο θέμα είναι έξαλλος και πότε επιστρέφει στα παρκέ!

Το όνομα του Στεφάν Λάσμε δεν το ακούμε τελευταία, καθώς έχει φύγει από την επικαιρότητα και ο λόγος είναι ότι ο Γκαμπονέζος σέντερ είναι τιμωρημένος, για όσους το έχουν ξεχάσει.

Ο πρώην παίκτης της Γαλατά βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε την περσινή χρονιά σε παιχνίδι κόντρα στην Καρσίγιακα για τα πλέι-οφ του τουρκικού πρωταθλήματος και έτσι έχει μείνει εκτός παρκέ, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, εξέλιξη που σίγουρα δεν τον βοηθάει, ειδικά σε αυτή την ηλικία.

Ο 34χρονος άσος βέβαια, δεν το έχει αφήσει έτσι το θέμα και έχει προσβάλλει αυτή την απόφαση. Περίμενε να έχει το αποτέλεσμα μέσα στον Ιανουάριο, αλλά γνωστοποιήθηκε ότι η απάντηση θα έρθει μέσα στις πρώτες μέρες του Φλεβάρη, οπότε θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα, για την επιστροφή του.

Βέβαια, ελπίζει τα μαντάτα να είναι καλά και να μπορέσει να παίξει αμέσως. Άλλωστε, ήδη αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες παραμονεύουν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, όταν αγωνίστηκε κυρίως στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Τουρκία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags