Facebook Pixel «Τι σόι μπάσκετ είναι αυτό;» από τους οπαδούς, το βρωμόχερο και ποιος ...σαπάκιασε τον Μπουρούση
| 2017-01-31 00:45:00

«Τι σόι μπάσκετ είναι αυτό;» από τους οπαδούς, το βρωμόχερο και ποιος ...σαπάκιασε τον Μπουρούση

«Τι σόι μπάσκετ είναι αυτό;» από τους οπαδούς, το βρωμόχερο και ποιος ...σαπάκιασε τον Μπουρούση

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τη νίκη των Πρασίνων απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και πετάει ...μυθική ατάκα για το σουτ του Ρίβερς!

Στο "Μαρόκο" το είδα το ματς, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πιο σκληροπυρηνικό καφέ Παναθηναϊκών αμφιβάλλω αν υπάρχει. Σκεπτόμενων ωστόσο Παναθηναϊκών, που δεν ντρέπονται να εκφράσουν την άποψή τους όταν η ομάδα τα κάνει ρόϊδο. Κι ένας απ' αυτούς την είπε τη μεγάλη αλήθεια εκεί στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, σημειώνοντας ευθαρσώς: "Μόνο τρίποντα θα βαράμε; Τι σόι μπάσκετ είναι αυτό;".

Έτσι ακριβώς. Μπορεί στο τέλος ο ΠΑΟ να βρέθηκε με περισσότερα δίποντα από τρίποντα, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κοπάναγε έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. Και κοπάναγε άνευ σχεδίου, άνευ στρατηγικής, άνευ σκέψεως καν. Μπήκαν τα τρίποντα, κέρδισε άνετα. Αν δεν έμπαιναν όμως, θα μπορούσε να είχε χάσει ακόμη και απ' αυτόν τον σακατεμένο Ολυμπιακό που έπαιξε χωρίς τον Λοτζέσκι, χωρίς τον Γιάνγκ και χωρίς (κατ’ ουσίαν…) τον Σπανούλη.

Έτσι μπορείς να κερδίσεις και τους Cavaliers και τους Warriors, αν βρεθείς στη βραδιά σου. Σειρά αγώνων όμως, δεν γίνεται. Θα σου κάτσει μία, θα σου κάτσει δύο, τρεις αποκλείεται. Εκτός κι αν έχει πάρει ανάσες στο μεταξύ ο Καλάθης και μπορέσει να σου προσφέρει καθαρό μυαλό όταν θολώνει ο Τζέιμς και σαλτάρει ο Φελντέιν.

Από εκεί και πέρα μερικές παρατηρήσεις, για να μην ξεχνιόμαστε:

* Αύριο κιόλας πρέπει ο Γιαννακόπουλος να ξεκινήσει τις συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου στον Ρίβερς. Μπορεί να μην κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο (πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδατε να πασάρει;) αλλά αυτό που ξέρει να κάνει το κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Τέτοιο αδιανόητο βρωμόχερο σε τόσο άθλιο κορμί, είχαμε να δούμε από τις εποχές του Σούνουρα και του Τσούτουρα! Και απόψε πήρε και ρημπάουντ.

* Δεν ήταν κακή ιδέα από τον Πασκουάλ το "ένας τρελός λιγότερο στο παρκέ". Βλέπε Τζεντίλε, που σε όλους τους προηγούμενους αγώνες αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν. Ώσπου να βρει τη φόρμα του και αυτός, αν τη βρει…

* Τέτοια άμυνα σκυλίσια δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή του ο Νίκος Παππάς. Μπροστά του χλόμιασε ακόμη και ο εξολοθρευτής Παπανικολάου.

* Το ότι ο Μιλουτίνωφ σαπάκιασε τον Μπουρούση, δεν πρέπει να περάσει και τόσο απαρατήρητο.

* Ακόμη και σε μια τέτοια άνετη επικράτηση, ο Παναθηναϊκός έχασε τα ρημπάουντ. Προς γνώση και συμμόρφωση…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags