Facebook Pixel Το "θέλω" του Κέισι Ρίβερς
| 2017-01-31 12:59:00

Το "θέλω" του Κέισι Ρίβερς

Το "θέλω" του Κέισι Ρίβερς

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και το Πρακτορείο Sport εξέφρασε την επιθυμία που έχει με τους "πράσινους"!

Ήταν αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, στο ντέρμπι «αιωνίων» και όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω του. Ο ίδιος κρατά χαμηλά την μπάλα, αποθεώνει τους αντιπάλους του και αφήνει πίσω τη νίκη, αφού αυτό που προέχει είναι το εκτός έδρας ματς με την Γαλατασαράι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και το Πρακτορείο Sport:

«Προσεγγίσαμε με διαφορετική πνευματική οπτική το παιχνίδι. Από την πλευρά μας παίξαμε το παιχνίδι μας, όλοι έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και μπήκαμε γρήγορα σε πλεονεκτική θέση. Από τη στιγμή που στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγηθήκαμε αυτό ήταν... Όλα τ΄ άλλα πήραν το δρόμο τους».

Για τη δική του απόδοση:

«Απλά έκανα τη δουλειά μου. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και εχθές το βράδυ ήμουν ζεστός. Δεν θα σταθώ όμως στη δική μου μόνο απόδοση. Το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από συνολική δουλειά. Χαίρομαι για τους συμπαίκτες που έχω. Είναι μαχητές».

Για τα 10 κλεψίματα που είχε ο Παναθηναϊκός στο ματς:

«Δεν γνώριζα για τα 10 κλεψίματα. Τώρα που το αναφέρεις μπορώ να αποθεώσω την άμυνα μας (σ.σ. γελά). Σοβαρά τώρα η άμυνα ήταν το σήμα κατατεθέν για εμάς απόψε. Από εκεί αντλήσαμε δύναμη, το γυρίσαμε και φτάσαμε στην επιτυχία.

Είχαμε ισορροπία, κάναμε κάποια λάθη, αλλά η άμυνα μας επανέφερε στην τάξη. Ξέραμε ότι απόψε θα ακολουθούσε μία μεγάλη «σκυλομαχία» και ευτυχώς ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Για την συνέχεια:

«Τι επιθυμώ για τη συνέχεια; Απόψε πήραμε το ψυχολογικό κίνητρο που ψάχναμε. Αυτό που μένει τώρα είναι να το διατηρήσουμε και να πετύχουμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Euroleague. Αυτό θέλω! Μία επιτυχία μακριά από ‘'σπίτι'' μας για να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague».

Για τον κόσμο τέλος είπε:

«Υπέροχη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση. Είναι φανταστικοί και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags