Facebook Pixel Να τι φοβερό έκαναν οι Αγγελόπουλοι κα πετούσαν οι Ερυθρόλευκοι στο Καζάν - Το αποκάλυψε ο Σφαιρόπουλος!
| 2017-02-03 01:03:00

Να τι φοβερό έκαναν οι Αγγελόπουλοι κα πετούσαν οι Ερυθρόλευκοι στο Καζάν - Το αποκάλυψε ο Σφαιρόπουλος!

Να τι φοβερό έκαναν οι Αγγελόπουλοι κα πετούσαν οι Ερυθρόλευκοι στο Καζάν - Το αποκάλυψε ο Σφαιρόπουλος!

Τρομερή δήλωση από τον κόουτς του Ολυμπιακού. Πρώτος μάγκας!

Ο Ολυμπιακός, παρότι έπαιξε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο Καζάν, πήρε τη νίκη κόντρα στην Ούνικς και όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε αυτό βοήθησαν πολύ και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Τι έκαναν; Διαβάστε τι αποκάλυψε ο κόουτς των Πειραιωτών: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους μας που μας έδωσαν αυτή την πτήση τσάρτερ και την ευκαιρία στους παίκτες να είναι ξεκούραστοι".

Σχολιάζοντας την ολοκληρωτική εμφάνιση της ομάδας του ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Εκπλήξαμε την Ούνικς με τον πρώτο μας δεκάλεπτο και συνολικά με το πρώτο μας ημίχρονο. Η Ούνικς είναι μια ομάδα έδρας όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν, τους κρατήσαμε χαμηλά, ο επιθετικός μας ρυθμός ήταν φοβερός και αυτός ήταν ο λόγος για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είπαμε πως η Ούνικς θα προσπαθήσει να αντιδράσει, περιμέναμε να μας βάλουν πίεση και αυτό ακριβώς έγινε.

Στην τρίτη περίοδο δυσκολευτήκαμε από τη σκληρή άμυνα της Ούνικς, αλλά ύστερα από λίγο διάστημα και μέσω της αμυντικής μας προσπάθειας, βρήκαμε τον δρόμο μας. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και αυτό μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγε στους εφτά πόντους, εκεί ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο, αλλά η άμυνα μας ήταν αυτή που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Γενικά νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, είχαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απόψε και γι αυτή την τεράστια προσπάθεια και το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες μου, τους βγάζω το καπέλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags