Facebook Pixel Κερδίζει τον Ομπράντοβιτς και πάει... Πόλη - Το μεγάλο κόλπο Σφαιρό που "έκλεψε" τον Σάρας
Μπάσκετ
| 2017-02-11 00:40:00

Κερδίζει τον Ομπράντοβιτς και πάει... Πόλη - Το μεγάλο κόλπο Σφαιρό που "έκλεψε" τον Σάρας

Κερδίζει τον Ομπράντοβιτς και πάει... Πόλη - Το μεγάλο κόλπο Σφαιρό που "έκλεψε" τον Σάρας

Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βγάζει... λαγό απ' το καπέλο και να πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ζοτς για έναν "τελικό"!

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα από την καλοκουρδισμένη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά στο τέλος είχε τον τρόπο, ώστε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στο πλεονέκτημα της έδρας για την οκτάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπλοκαρίστηκαν από τους διαβασμένους Λιθουανούς, που είχαν βασικό στόχο να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τον Βασίλη Σπανούλη και τα κατάφεραν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν εκείνος, που "κράτησε" τους Ερυθρόλευκους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά ο παίκτης, που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανοβέλγος δεν είναι σε καλή κατάσταση εδώ και 40 μέρες, αλλά κόντρα στην Ζαλγκίρις ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για την επικράτηση, συνιστώντας το κόλπο γκρόσο του Σφαιρόπουλου, που είδε τον αρχηγό του μπλοκαρισμένο σχεδόν σε όλο το ματς.

Στην τέταρτη περίοδο ο Λοτζέσκι πέτυχε επτά συνεχόμενους πόντους και εκτόπισε την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία πάλεψε σκληρά για τη νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκε και δεν έχει πλέον πολλές πιθανότητες για το εισιτήριο της οκτάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς Γιανγκ και Παπαπέτρου, πράγμα, που του στοίχισε σε αθλητικότητα και γρηγοράδα απέναντι στην πολύ κινητική ομάδα του Σάρας.

Στο τέλος, όμως, πέτυχε τον στόχο του και μόνο αν αυτοκτονήσει, δεν θα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Ειδικά αν στο επόμενο ματς κερδίσει την Φενέρ στην Πόλη, τότε το αβαντάζ θα είναι ήδη στα χέρια του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags