Facebook Pixel Οι τελευταίες εξελίξεις με Ιτούδη και Εθνική - Πότε θα δοθεί οριστική απάντηση!
| 2017-02-11 18:45:00

Οι τελευταίες εξελίξεις με Ιτούδη και Εθνική - Πότε θα δοθεί οριστική απάντηση!

 Οι τελευταίες εξελίξεις με Ιτούδη και Εθνική - Πότε θα δοθεί οριστική απάντηση!

Διαβάστε για το τα νεότερα αναφορικά με το "φλερτ" του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

Σε «σήριαλ» τείνει να εξελιχθεί το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ελλάδος από τον Δημήτρη Ιτούδη!

Χθες έγινε γνωστό ότι ο προπονητής των Ρώσων είναι ο βασικός στόχος των ιθυνόντων της ομάδας για τον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός φερόταν θετικός στο να αναλάβει την «επίσημη αγαπημένη».

Σήμερα, έγινε ντόρος εξαιτίας δυο αναρτήσεων στο Twitter. Mία από τον μπασκετμπολίστα της ΤΣΣΚΑ, Άαρον Τζάκσον, ο οποίος αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ελλάδας, αλλά στη συνέχεια το έσβησε. Το δεύτερο tweet ήταν από Ρώσο δημοσιογράφο, που υποστήριξε ότι ο Ιτούδης αρνήθηκε την πρόταση.

Πάντως, οι προαναφερθείσες αναρτήσεις δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν βασίζονται σε σωστή πληροφόρηση. Η αλήθεια για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι κάπου στη μέση. Ο ίδιος ναι μεν έχει εκφράσει την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής, αλλά παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας ότι η ΤΣΣΚΑ έχει τον τελικό λόγο, μιας και όλα εξαρτώνται από το αν η ρωσική ομάδα θα δώσει το «πράσινο φως» για την οριστικοποίηση της συμφωνίας!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο να δοθεί το ΟΚ από την ομάδα της Μόσχας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Και αυτό γιατί από τη νέα σεζόν και έπειτα το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων θα γίνει πιο εντατικό μεσούσης της σεζόν λόγω της καθιέρωσης των προκριματικών, κάτι που σημαίνει ότι η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να στερείται τις υπηρεσίες του προπονητή της μεσούσης της σεζόν!

Η οριστική απάντηση των Ρώσων στην ΕΟΚ αναμένεται να δοθεί μέχρι τη Δευτέρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags