Facebook Pixel Χαμός με την "καρυδάτη" δήλωση Ζντοβτς - Ποιον "κάρφωσε" και γιατί – Τρίζει τώρα η καρέκλα του;
| 2017-02-11 23:15:00

Χαμός με την "καρυδάτη" δήλωση Ζντοβτς - Ποιον "κάρφωσε" και γιατί – Τρίζει τώρα η καρέκλα του;

Χαμός με την "καρυδάτη" δήλωση Ζντοβτς - Ποιον "κάρφωσε" και γιατί – Τρίζει τώρα η καρέκλα του;

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει γι΄ αυτό που είπε ο προπονητής μετά τη νίκη επί των Τρικάλων. Ποιος ήταν, ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που πέταξε την «καυτή» ατάκα; 

Η ΑΕΚ με μία μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα να νικήσει τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το θέμα που απασχολεί την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια, δεν είναι η μετριότατη εμφάνιση της ομάδας, αλλά τα όσα ειπωθήκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Και συγκεκριμένα, η δήλωση που έκανε ο ο Γιούρε Ζντοβτς και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. "Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση του Ουίλιαμς", είπε ο Σλοβένος κόουτς για την αποπομπή του Αμερικάνου, που οδεύει προς την Ιταλία και την Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Ζντοβτς είχε και έχει μεγάλη "τρέλα" για τον Ουίλιαμς, που κάποτε είχε παίξει στους Καβαλίερς με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και το 2005 είχε κατακτήσει τον κολλεγιακό τίτλο με το Νορθ Καρολάινα.

Ο προπονητής της Ένωσης, άλλωστε, θέλει πειθαρχημένους παίκτες και ο Ουίλιαμς είναι τέτοιος. Γι' αυτό και τον ήθελε πάρα πολύ. Γι' αυτό και δεν είπε "ναι" πριν από μερικές μέρες, όταν η διοίκηση είχε συζητήσεις, ώστε να φέρει στη θέση του Ουίλιαμς τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Ντορέλ Ράιτ!

Η διοίκηση της ΑΕΚ, όμως, ήθελε πάση θυσία να αλλάξει το ρόστερ και το έκανε με διαφορετικό τρόπο. Έφερε πίσω από την Κίνα τον Μαυροκεφαλίδη και υποχρέωσε τον Ζντοβτς να πάρει παίκτη σε άλλη θέση, στη θέση "3", αφού ο Ουίλιαμς πλέον ήταν περιττός στη θέση "4" με Μαυροκεφαλίδη, Σάκοτα, Τσαλμπούρη και Μιλόσεβιτς να υπάρχουν εκεί.

Έτσι ,αποκτήθηκε ο Αυστραλός Μπραντ Νιούλει για τη θέση "3", παίκτης, που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, αφού έχει παίξει σε Πανιώνιο και Πανελλήνιο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Ουίλιαμς.

Βέβαια, το ότι ο Ζντοβτς είπε ξεκάθαρα την άποψή του δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έρχεται σε κόντρα με τη διοίκηση και υπάρχει θέμα αποχώρησής του. Είναι, άλλωστε, μία μεγάλη προσωπικότητα, που δε διστάζει να πει ορισμένα πράγματα έξω από τα δόντια. Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην ΑΕΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags