Facebook Pixel ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μπουτάρης!ΕΠΙΚΕΣ δηλώσεις!
| 2017-02-14 17:06:00

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μπουτάρης!ΕΠΙΚΕΣ δηλώσεις!

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μπουτάρης!ΕΠΙΚΕΣ δηλώσεις!

Έξω φρενών με το γεγονός οτι στο Δήμο Θεσσαλονίκης παραχωρήθηκαν μόλις πέντε εισιτήρια για τον σαββατιάτικο (18/2) τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης με ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για κοροϊδία, λέγοντας πως θα μπει… νταηλίκι στο «Nick Galis Hall»!

Αναλυτικά σε συνέντευξη του στον Ρ/Σ «Metropolis 95,5» δήλωσε ότι… «Ζητήσαμε εισιτήρια για τον Δήμο και μας έδωσαν πέντε. Κάνω κάποιες προσπάθειες για να μας δώσουν τουλάχιστον 100. Είναι 800 τα διαθέσιμα εισιτήρια. Από αυτά τα πέντε για τον Δήμο είναι κοροϊδία».

Ρωτήθηκε αν ο ίδιος έχει εξασφαλίσει πρόσκληση: «Δεν έχει προσκλήσεις, μόνο εισιτήρια. Εγώ θα πάω νταηλίκι και όπου καθίσω», απάντησε, ενώ σε ερώτηση για το αν θα πάει και στην Τούμπα να δει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, είπε: «Εχω πάει τρεις φορές στην Τούμπα, σε αγώνες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ξάνθη. Και τις τρεις ο ΠΑΟΚ έχασε και μου είπαν μην τυχόν ξαναπατήσεις στο γήπεδο».

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ο ίδιος θα βρεθεί στο Nick Galis Hall: «Θα πάω. Ήμουν τις προάλλες στο Τελ Αβίβ στο Μακάμπι-Μπασκόνια και για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως θέλω να πάω στο γήπεδο. Ελπίζω να γίνει ένα άψογο παιχνίδι χωρίς φασαρίες. Ας ελπίσουμε ότι οι μπουμπουνοκέφαλοι οπαδοί του Άρη, που δεν είναι μόνο του Άρη, να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι και όχι πόλεμο. Κανονικά όλους αυτούς θα έπρεπε να τους απαγορεύουν την είσοδο στα γήπεδα και νατους αφήσουν να πλακώνονται στα καφενεία», είπε και συμπλήρωσε:

«Κάποτε έπαιρνα το παιδί μου στο γήπεδο, τώρα κανένα παιδί δεν πάει με τους γονείς του. Υπάρχει φόβος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags